top of page

Aanbod: Restaurant "BY PASCAL".

Beschikbaarheid: per 01-02-2024.

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

VERKOCHT!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Midden in het centrum van Oosterhout, vind je op de hoek van de Klappeijstraat, het ‘luxe’ restaurant “By Pascal”. Een uitstekende locatie die wordt omgeven door eveneens mooie horecabedrijven. De Klappeijstraat wordt ook wel betiteld als “De uitgaansstraat van Oosterhout”.
Hier wordt dan ter overname aangeboden de Inventaris & huurdersbelang van Restaurant By Pascal.

Het kloppend hart van Restaurant By Pascal wordt gevormd door gastvrouw Kirsten van Leeuwen en chef-kok eigenaar Pascal Ariëns. Beide zijn enorme ‘vakidioten’ en zij doen niets liever dan hun gasten verwennen, verrassen en hen een fijne onvergetelijke middag of avond verzorgen. Zij brengen een unieke sensatie, een groots smaakmoment en een prestatie van formaat die sterwaardig is te noemen.

Restaurant By Pascal is destijds ontworpen door Peer & Jacobs Design zij creëren persoonlijke en comfortabele interieurs met bezieling, nog steeds zeer eigentijds en “By Pascal” werd dan ook genomineerd voor Best Restaurant Design.

Na ca. 10 jaar ondernemen in Restaurant By Pascal gaan deze ondernemers een nieuwe uitdaging aan en daarmee zoeken zij voor hun restaurant een nieuwe huurder/ondernemer. Gezien de locatie en de geboden ruimte van dit bedrijf zijn meerdere concepten mogelijk. Het geheel verkeerd in goede en werkzame staat en is startklaar voor een opvolger. Het restaurant is momenteel open van woensdag t/m zondag. Op donderdag t/m zondag wordt naast het diner ook lunch geserveerd. De openingstijden zijn op woensdag van 18.00-22.00 uur en donderdag t/m zondag van 12.00-22.00 uur.

De stad Oosterhout telt ca. 57.000 inwoners, het is een middelgrote gemeente die ligt op de grens met midden- Brabant. Onder de gemeente vallen ook de drie kerkdorpen, Den Hout, Oosteind, en Dorst. Oosterhout staat bekend om de bossen, de vele fietsroutes en de bruisende compacte binnen stad met een groot aanbod aan winkels, restaurants en cafés. De gemeente heeft een programma uitgerold, “Oosterhout Bruist”, wat ten doel heeft om bezoekers aan de binnenstad van Oosterhout te binden en de aantrekkelijkheid van de binnenstad te vergroten. Het voornemen is om de betrokkenheid van ondernemers en vastgoed eigenaren verder te professionaliseren en op deze manier meer bezoekers te genereren die Oosterhout een nog hogere waardering zullen geven.

Restaurant “By Pascal” bevindt zich op een hoeklocatie van de Klappeijstraat. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Aan de voorzijde bevindt zich een buitenterras (ca. 60m2), het terras is (half) vanuit het pand en middels zonneschermen overdekt. Met elektrische heaters kan het terras worden verwarmd. Bij binnenkomst kom je in de ontvangst/ garderobe ruimte, vervolgens tref je, links door de gang, direct het stijlvol ingerichte restaurant, in deze verkoop ruimte (ca. 45m2) zijn diverse speels geplaatste zitgelegenheden (26-32p) en een counter voor drank uitgifte, de ruimte ademt luxe en is bijzonder, met oog voor detail en eigentijds modieus ingericht. Er bevindt zich in de gang een (gescheiden) toiletgroep en verder door de openkeuken met een uitgifte counter en ook deze ruimte (ca. 25m2) is volledig in stijl ingericht en heeft diverse (10-12p) zitplaatsen. Naast de uitgifte counter is nog een koffiecounter ingericht met een piston machine en digestief dranken en verder de trap naar de (droge) opslagkelder. Hier is ook de doorgang van de keuken naar het restaurant. De langwerpige keuken (30m2) loopt door tot de achterkant van het pand. Achter in de keuken bevindt zich de spoelkeuken. Voorin de keuken de warme kant en uitgifte.

Het horecabedrijf is instap-klaar en kan per 1 februari 2024 worden overgenomen. Grote investeringen of verbouwingen zijn niet noodzakelijk om het geheel naar eigen hand te zetten.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Het aanbod staat online via www.hethorecahuis.nl.

Kenmerken

Ligging

By Pascal -
Klappeijstraat 22 Oosterhout

Type horeca

(Luxe) Restaurant

Oppervlakte(n)

Totaal ca. 200 m2
Verkoopruimte ca. 72 m2
Keuken (incl. uitgifte) ca. 30 m2
Gang en toiletruimte ca. 13 m2
Kelderruimte ca. 25 m2
Terrasruimte (buiten) ca. 60 m2

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: per 01-02-2024.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Zitplaatsen binnen ca. 40-45.
Zitplaatsen buiten (terras) ca. 35-40.

Openingstijden

Woensdag 18.00u-22.00u.
Donderdag t/m zondag 12.00u-22.00u.
Maandag en dinsdag gesloten.

Parkeergelegenheid

Betaald voor de deur en op nabijgelegen parkeerterrein.

Inventaris

Restaurant inventaris.
Keukenbenodigdheden en -apparatuur.
Terrasmeubilair.

Overeenkomsten

Bruikleen overeenkomst Heineken (leverantie o.b.v. hoofdhuur).
Geen speelautomaten overeenkomst.
Geen arbeidsovereenkomsten (personeel ter overname).

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend.

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page