top of page
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
HHH-200518-logo-site-wit.png
HHH-200518-logo-site-zwart.png
Over ons

OVER ONS

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

Patrick Brand

+316 43 91 14 18

  • LinkedIn - grijze cirkel

Na 10 jaar voor de grootste brouwerijgroep ter wereld AB-InBev gewerkt te hebben, waarbij hij verschillende sales en marketingfuncties bekleedde en o.a. verantwoordelijk was voor het biermerk Jupiler, kan wel gezegd worden dat Patrick meer dan voldoende kennis en netwerk heeft opgedaan binnen de horecamarkt.

 

De laatste 8 jaar was Patrick zelf ook nog ondernemer in de horeca en eind 2019 verkocht hij met succes zijn zaak.

 

Tussentijds deed hij ook nog de nodige ervaring op als importeur van buitenlandse bieren.

 

Zijn brede en jarenlange expertise zet hij nu met veel plezier in voor ondernemers in de horeca in Breda en directe omgeving. Bel hem gerust voor een vraag.

Het Horeca Huis is gevestigd te Breda en actief als Horeca makelaar & adviesbureau in de regio West-Brabant.

 

Of u nu zoekt naar een geschikte horeca locatie, uw horeca bedrijf wenst te verkopen of enkel behoefte heeft aan een taxatie of gedegen horeca advies; bij Het Horeca huis bent u aan het juiste adres.

Wij vinden het persoonlijk contact erg belangrijk. Vriendelijk, behulpzaam en korte communicatielijnen. Goede bereikbaarheid en u mag van ons dan ook binnen een dag een reactie terug verwachten. Betrouwbaarheid staat bij ons eveneens hoog in het vaandel. U moet er simpelweg van op aan kunnen dat uw vertrouwelijke informatie door ons discreet wordt behandeld. 

 

Met een brede achtergrond en kennis heeft Het Horeca Huis als het gaat om expertise, ervaring  & netwerk alles onder één dak!

Schermafbeelding 2020-04-22 om 11.19.08.
bottom of page