top of page

ONZE DIENSTEN

Aankoop

Voor velen is horeca in eigendom een droom. Bij aankoop is het verstandig om u goed te laten begeleiden en adviseren. Mocht u nog geen specifieke zaak op het oog hebben, dan is de makelaar ervoor om u te helpen in de zoektocht naar de gewenste locatie en exploitatie met de criteria die u wenst.

Schermafbeelding 2020-05-02 om 10.52.45.

Verkoop

Bij de verkoop van een bedrijf kunnen allerlei emoties spelen. Aan verkopen zijn allerlei juridische,  financiële verbonden. Om het proces voor u als ondernemer zo goed mogelijk te laten verlopen en daarmee een succesvolle verkoop te realiseren, is het verstandig en sterk om u bij te laten staan door een ervaren en vakkundig verkoopmakelaar.

Schermafbeelding 2020-05-02 om 10.47.39.

Taxatie

Waardebepaling is onderdeel bij verkoop maar kan ook losstaand en tussentijds inzicht geven.

Een taxatie door een ervaren horeca makelaar geeft u een reëel beeld van waarde getoetst aan de markt.

Een waardebepaling van inventaris en goodwill, de huurprijs en/of registergoed is soms ook nodig voor de verzekeringsmaatschappij en/of bank.


Schermafbeelding 2020-05-02 om 10.46.52.

Advies

 Voor zowel aankoop als verkoop van horeca bent u bij Het Horeca huis aan het juiste adres. Met veel kennis en ervaring in de verschillende facetten van het vakgebied en met veel persoonlijke aandacht. Ook met gedegen advies op bedrijfseconomisch, administratief, juridisch, inkoop technisch, promotie en marketing of personeelsvlak zijn wij u graag van dienst.

Schermafbeelding 2020-05-02 om 10.47.06.
Diensten
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
HHH-200518-logo-site-wit.png
HHH-200518-logo-site-zwart.png
bottom of page