top of page

AANBOD: Koffie- en lunchroom "Koffie bij Teun"

Beschikbaarheid: per direct.

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

IN OPTIE!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

In het hartje centrum van Breda vind je de stijlvolle winkelpassage de Barones. Hier wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill van koffiebar en lunchroom “Koffie bij Teun”.

De Barones is een luxe winkelpassage in het centrum van Breda waar je comfortabel en eindeloos kunt winkelen. Het winkelaanbod richt zich voornamelijk op het midden- en hogere marktsegment van de verschillende branches mode, accessoires, persoonlijke verzorging, cadeau, vrije tijd en horeca. Je vindt er de mooiste merken als Mango, Guess, Sissy Boy, The Body Shop, The Sting, Tierelantijn, Open32 en Bershka en dus ook “Koffie bij Teun”.

Midden in de Barones op de begane grond bevindt zich in de hoge open ruimte de zeer kwalitatieve koffiebar en lunchroom. De openingstijden zijn mede daarom gelijk aan die van de Barones. Dagelijks is men geopend van 09.30u – 18.00u en op donderdag tot 21.00u. Zondag en maandag vanaf 11.30u.

Koffie bij Teun, ooit begonnen als ‘klein’ koffiebarretje, is een begrip in Breda! Bekend om de beste specialty koffie en thee, verfijnde ontbijtjes en lunch. Kwaliteit en gastvrijheid staan daarbij altijd voorop. Met liefde wordt door de Barista’s koffie bereid. Met brede keuze in specialty koffiebonen variërend in smaak en aroma’s en een theesommelier voor advies in verse thee en temperatuur is Koffie bij Teun 2x uitgeroepen tot beste koffiebar van Brabant en behoort tot de top 5 in Nederland.

De koffiebar is zeer stijlvol modern ingericht en heeft ca. 50 - 60 zitplaatsen. De fraaie open ruimte (ca. 215m2) is niet alleen hoog qua plafond, maar kent ook een mooie lichtinval door de grote buitenramen. De kwalitatieve materialen van het interieur zijn vnl. uitgevoerd in hout, (kunst)leder, staal en glas. Een groot aantal iets lager hangende ronde designlampen, maken het geheel af in sfeer. Aan de rechterzijde bij binnenkomst staat de in het oog springende langwerpige (uitgifte)bar. Op de bar uiteraard een zeer bijzondere en opvallende koffiemachine van het merk ‘Kees van der Westen’.

Via een doorgang achter de bar bevindt zich nog een afgeschermde keukenruimte (ca. 12m2) voor koelen en spoelen. Er is kleine opslag op 1e verdieping en een aparte opslag in de kelder (ca. 32m2).

De horecazaak heeft de beschikking over een eigen toiletvoorziening (ca. 15m2) bereikbaar vanuit een voorportaal met een gescheiden dames en heren wc én invalidetoilet.

Koffie bij Teun wordt dagelijks zeer druk bezocht door enerzijds vaste gasten, maar zeker ook door het vele winkelend publiek (dagtoerisme). Voor de kwaliteit en gastvrijheid geliefd, ook bij personeel.

In financiële zin kunnen we spreken over horeca in het hogere segment, hetgeen o.a. wil zeggen dat de overnamesom (op aanvraag), uiteraard in verhouding, zich met een substantiële omzet verhoudt. Voor de huur geldt in principe hetzelfde, gesplitst in een vast en variabel deel o.b.v. de omzet.

Het is tijd voor nieuwe uitdagingen! De succesvolle ondernemers wensen hun zeer goedlopende horeca-exploitatie na vele jaren over te dragen aan een geschikte kandidaat, die de zaak onder de bekende naam Koffie bij Teun wil doorzetten óf met een geheel nieuw of reeds bestaand concept op deze top traffic locatie zou willen beginnen. De koffiebar en lunchroom wordt turn-key opgeleverd.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418.

Kenmerken

Ligging

Koffie bij Teun
De Barones 17 Breda

Type horeca

Koffiebar & lunchroom

Oppervlakte(n)

Totale bedrijfsruimte ca. 215m2.
Verkoopvloeroppervlakte ca. 145m2.
Keuken ca. 12m2.
Toiletten ca. 15m2
Opslagruimte ca. 15m2
Kelderruimte ca. 32m2

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 50-60 personen

Openingstijden

Alle dagen geopend
Maandag 11.30u – 18.00u
Dinsdag 09.30u – 18-00u
Woensdag 09.30u – 18.00u
Donderdag 17.00u – 21.00u
Vrijdag 09.30u -18.00u
Zaterdag 09.30u – 18.00u
Zondag 11.30u – 17.30u

Parkeergelegenheid

Betaald in overdekte parkeergarage
(bv. De Barones)

Inventaris

Overeenkomsten

Bruikleen koffie- en spoelmachine

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page