top of page

AANBOD: Irish Pub NED KELLY'S - Grote Markt Breda

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

In het hartje centrum van Breda op de Grote Markt recht tegenover De Grote Kerk wordt ter overname de Inventaris & Goodwill aangeboden van “Ned Kelly’s (Irish pub & kitchen)”.

Ned Kelly’s is een traditionele 'Irish pub', warm en sfeervol ingericht passend binnen het concept. Een gezellig eetcafé voor lunch en diner en ‘good pubfood’ in de vorm van snacks en 'platters'.
Men programmeert met regelmaat live muziek of brengt populaire sportwedstrijden op diverse schermen. En met een breed assortiment aan de traditionele bieren, zoals Guinness en Kilkenny Red.

Door de grootte en indeling van de horecazaak is de locatie uitermate geschikt voor verjaardags-, vrijgezellen- en/ of bedrijfsfeesten. Ook voor groepen tegelijkertijd. Door verschillende leuke samenwerkingen met bedrijven en organisaties is er altijd wel wat in de arrangementssfeer te doen. Van een pubquiz, dating-avond, ‘high’beer tot filmdiner voorafgaand aan een film bij Pathé Breda.

De totale oppervlakte binnen is ca. 200m2. De met groene zonnescherm en jumbo parasols overdekte terrasruimte aan de voorzijde nog eens ca. 35m2 en goed voor 35-40 zitplaatsen. Bij binnenkomst springt meteen de grote langgerekte bar met barkrukken in het oog; bediend vanaf de rechterzijde links en rechts uitlopend in resp. een verlengde bar en (terras) service bar.

De linkerzijde en het midden van de zaak staan ingericht met diverse hoge tafels, zitbanken en krukken. In een tweede gedeelte meer naar achteren nog vele zitplaatsen meer in lage opstelling. De totale verkoop vloer oppervlakte bedraagt ca. 130m2 en is ingericht voor een 70-80 zitplaatsen.

Het toiletblok (15m2) gescheiden in dames en heren ieder met eigen voorportaal.

De keuken (35m2 totaal) bestaat uit 2 delen. Een warme bereidingskeuken van ca. 20m2 en naar achteren toe nog een ca. 15m2 grote spoel- en koelkeuken. De diverse keukenapparatuur en -benodigdheden zijn volledig en goed onderhouden. Er is een grote kelderruimte (60m2) voor opslag.

Er is een bruikleen- en leverantie overeenkomst met brouwerij AB-InBev (tevens hoofdhuurder). Idem met frisdrankenleverancier Vrumona. Ook is er personeel ter overname voor nu en in deze 6 medewerkers of in uren gemeten totaal ca. 4 fte verdeeld in 3 man in de keuken en 3 in bediening.

De huidige openingsdagen en -tijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 17.00u tot 02.00u en de weekenddagen van vrijdag tot en met zondag ook in de middagen vanaf 12.00u (zondag 11.00u). Op maandag is men gesloten. Verruiming is mogelijk, zeker op de vele evenementdagen op de Grote Markt zelf zoals met Carnaval, Jazzfestival, etc. of om de hoek in het Valkenberg park of de Haven.

Parkeren in de binnenstad van Breda is betaald. Er zijn diverse open parkeergelegenheden zoals Molsparking of Beyerd-Vlaszak, maar ook overdekt in Parkeergarage De Barones of Chasséparking.

Voor een horecaexploitatie als Ned Kelly’s geldt dat het een zeer goed lopend concept op een toplocatie is.
De huidige ondernemers, tevens eigenaar van Mad Molly’s Irish Pub in Breda, wensen hun vrij recent zelf verkregen horecazaak over te dragen aan een enthousiaste ondernemer, die de sterk ingezette op- en uitbouw met succes weet voort te zetten. In deze is de potentie tot groei dan ook nog zeer sterk aanwezig.

Alhoewel directe overname een nadrukkelijke wens is van ondernemer, zijn mogelijkheden tot financiering en/ of pachten (huren) van de exploitatie goed bespreekbaar. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. We maken graag met u een afspraak voor bezichtiging.

Kenmerken

Ligging

NED KELLY'S Irish pub & kitchen
Grote Markt 52 te Breda.

Type horeca

Irish pub & kitchen (eetcafé)

Oppervlakte(n)

Totale bedrijfsruimte ca. 200m2.
Eetcafé, restaurant en pub ca. 130m2.
Keuken ca. 35m2.
Toiletten ca. 15m2.
Terrasruimte ca. 35 m2.
Kelderruimte ca. 60m2.

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 70-80 personen binnen (max. 120) en ca. 35-40 buiten op het terras.

Openingstijden

Dinsdag 17.00u-02-00u
Woensdag 17.00u-02.00u
Donderdag 17.00u-02.00u
Vrijdag 12.00u-02.00u
Zaterdag 12.00u-02.00u
Zondag 11.00u-02.00u
(‘s-maandags gesloten)

Parkeergelegenheid

Betaald. Diverse 24u parkeergarages in het centrum (w.o. De Barones en Mols Parking).

Inventaris

Restaurant interieur (conceptueel), keukenbenodigdheden en -apparatuur. Terrasmeubilair.

Overeenkomsten

Bruikleen- en leverantie overeenkomst(en) met brouwerij (AB-InBev).
Bruikleen- en leverantie overeenkomst met frisdranken Vrumona.
Arbeidsovereenkomsten 6 personen (ca. 4 fte) keuken en (bar)bediening.
Geen overeenkomst met leverancier van speelautomaten.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page