top of page

AANBOD: Eetcafé "Taverne D'n Ot" Ulvenhout

Beschikbaarheid: in overleg.

Vraagprijs I & G en huurprijs
beide op aanvraag.

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Aan de doorgaande dorpsweg van Breda naar Ulvenhout wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill (exploitatie) van het geliefde “Café Taverne D’n Ot”.
De voorkeur van verkoper is een overname van het geheel derhalve inclusief het registergoed (pand).

Ulvenhout is een welvarend dorp dat valt onder de gemeenten Breda en Alphen-Chaam in provincie Noord-Brabant, op een steenworp afstand van Breda (Ginneken) grenzend aan de rijksweg A58. Ulvenhout telt ongeveer ca. 4.800 inwoners. De kern van Ulvenhout bestaat uit de hoofdstraat met diverse winkels en op donderdagmiddag wordt de markt gehouden op het dorpsplein. D’n Ot is vanuit diverse aanrijroutes eenvoudig te bereiken en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Café Taverne D’n Ot is een horecabedrijf dat staat voor een ongedwongen gastronomische beleving in een gezellige bourgondische “bistro” setting. Inmiddels een begrip in Ulvenhout en omstreken. Hier beleef je warmte en persoonlijke gastvrijheid, een onvergetelijke eet-en drinkervaring en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

D’n Ot is alle dagen van de week geopend voor borrel & diner van 16.00 tot sluit. Ook met meerdere personen kun je hier prima terecht, de kaart is Frans (-Europees) georiënteerd en zeer toegankelijk. Er zijn voldoende (grote) tafels die in een gezellige sfeer kunnen worden geplaatst. Naast ontvangst van privé groepen leent het zich ook prima voor zakelijke bijeenkomsten of bedrijfsborrels(-feesten).

Bij aankomst springt het met veel groen overdekte en omringde ‘Franse’ terras direct in het oog. Via dit sfeervolle terras (+/- 30 zitplaatsen) loop je door de openslaande deuren meteen de zaak binnen.

De hoofdingang van de zaak bevindt zich echter in een sfeervolle steeg aan de zijkant van het pand.
Eenmaal binnen in de Taverne kunt u genieten van een drankje aan de uitnodigende direct in het oog springende multifunctionele bar, hier wordt geborreld of een aperitief genuttigd. Tegenover de bar zijn een aantal zitplaatsen (+/- 16p) en aan de bar zijn barkrukken geplaatst (+/-10p).
Er is een ruime keuze van verschillende bieren o.a. van de tap, een uitgebreide wijnkaart en er wordt uiteraard een (huis) rosé van “Domaine Ott” geschonken.

In het middengedeelte van de zaak bevindt zich het restaurant gedeelte (+/- 65p). Het diner wordt in het zicht bereid in de “open keuken” als onderdeel van de bar. U kunt o.a. dineren bij de grote open haard. De ruimte voelt warm, gastvrij en uitnodigend aan. D’n Ot staat o.a. goed bekend om een aantal klassiekers op de kaart, waaronder ‘zijn’ garnalen in look, de biefstuk in jus of de sliptongetjes.

Achterin de zaak in een van het restaurant af te sluiten ruimte (ca. 40m2) met separate bar kan (eventueel) privé (+/- 30p) worden gegeten of een besloten borrel/ feest worden georganiseerd.
Eveneens achter in de zaak zijn de toiletten te vinden, een gescheiden in dames en heren sfeervol ingericht toiletblok met een gezamenlijk voorportaal.

De totale bedrijfsruimte is ca. 240m2 groot. Het café-restaurant ca. 116m2 en is in totaal dan ingericht voor +/- 90 zitplaatsen. Op het ca. 65m2 grootte terras kunnen +/- een 30-tal gasten plaatsnemen.

Voor een horeca exploitatie als Café Taverne D’n Ot geldt dat het een zeer goedlopend concept is op een goede locatie. De succesvolle ondernemer wenst zijn goedlopende bedrijf na vele jaren over te dragen aan een geschikte kandidaat, die de zaak onder de bekende naam “D’n Ot” wil doorzetten óf op deze locatie met een geheel nieuw of reeds bestaand concept zou willen starten.

Op de 1e verdieping met een aparte voordeur en opgang is nog een ruim appartement met dakterras. De woning is niet in het aanbod inbegrepen, maar aanvullend is dit eventueel wel mogelijk.

Alhoewel directe overname een nadrukkelijke wens is van de ondernemer, is een mogelijkheid tot gedeeltelijke financiering van de exploitatie bespreekbaar. Overname van het geheel (dus inclusief pand) geniet een nog grotere voorkeur. Vraagprijs van het registergoed is derhalve ook op aanvraag.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Aanbod staat ook online via www.hethorecahuis.nl.

Kenmerken

Ligging

Taverne "D'n Ot"
Dorpstraat 7 te Ulvenhout

Type horeca

Restaurant / eetcafé

Oppervlakte(n)

Café-restaurant ca. 132m2
Feest-/ borrelruimte ca. 40m2
Keukenruimte ca. 41m2
Kelder- en opslagruimte ca. 37m2
Terrasruimte ca. 65m2

Vraagprijs I & G en huurprijs
beide op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: in overleg.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Zitplaatsen: ca. 90 (terras ca. 30).

Openingstijden

Dagelijks geopend van 16.00u - sluit (max. 02.00u)

Parkeergelegenheid

Gratis voor de deur of in directe omgeving.

Inventaris

Restaurant interieur, keukenbenodigdheden en- apparatuur, terras meubilair.

Overeenkomsten

Geen (leverantie)overeenkomsten.
Bruikleen overeenkomst Heineken.
Personeel in overleg.

Woning

Bovenwoning (niet inclusief)
eventueel wel bespreekbaar.

Registergoed

Overname registergoed (pand)
eveneens bespreekbaar.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend.

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page