TASTE The Original

Beschikbaarheid: per direct.

Vraagprijs I & G € 100.000,-. Huurprijs ca. € 2.400,- p.m..

VERKOCHT

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/14

Omschrijving

In het hartje centrum van Breda op het door winkels en horeca populaire Van Coothplein wordt ter overname de Inventaris & Goodwill aangeboden van “Restaurant / lunchroom TASTE The Original”.

Het Van Coothplein is een begrip als één van de drukke en gezellige winkel- en horecapleinen van Breda. Er is parkeergelegenheid volop, betaald in één van de straten, in parkeergarage of op groot parkeerterrein. Winkelend is het de overgang van de Ginnekenstraat (v.a. Grote Kerk) naar de Nieuwe Ginnekenstraat.

TASTE The Original is één van de kwalitatieve horecazaken op het Van Coothplein zoals daar o.a. is Brasserie Bardot, Wijnbar Petit Bardot, IJssalon Frezzo, Chocolate Company, Bagels & Beans, Bao Asian Kitchen, Spruit, The Tosti Club en Hotel Restaurant Nouveau van Ham. Over de rotonde heen bekende namen als Charelli, Pazzi, Cafe Belgique, Restaurant Red Apple en BarLucca. Om de hoek bevinden zich nog het (voormalig) Grand Theater, frituur Christ en uiteraard het poppodium MEZZ.

Een groot terras van ca. 60m2 (60 zitplaatsen) vormt de entree naar het restaurant/ lunchroom. De zaak op zich is compact en zeer efficiënt ingedeeld. De in totaal 55m2 is ingedeeld in een zitgedeelte met ca. 20-24 zitplaatsen en een keuken met opslag. Achter de in het oog springende countervitrine bevindt zich de bereidingskeuken. Een spoelkeuken en opslag in het verlengde en net uit het zicht.

De uitgebreide menukaart van TASTE bestaande uit verse broodjes, gezonde salades, diverse verse sappen en groente en/ of fruit smoothies en uiteraard heerlijke koffie met gebak of zoetigheid. Het geheel te consumeren binnen in een gezellige ambiance of buiten op het ruime (verwarmde en overdekte) terras. Aanvullend is het afhalen en bezorgen ook goed gebruik voor de vele vaste gasten.

Er zijn geen bijzondere overeenkomsten bij overname (zoals met brouwerij of voor speelautomaten) anders dan personeel. Er zijn 3 medewerkers in totaal een 2,35 FTE en 3 medewerkers met 0-uren).
De huur bedraagt ca. € 2.400,- per maand (excl. btw) en is inclusief de levering water en verwarming.

De verkoper biedt eventueel een mogelijkheid om de overnameprijs te financieren tegen de voorwaarden van een eigen inbreng (aanbetaling), zekerheden, bepaalde periode en een vaste rente.

Voor een horecaexploitatie als TASTE The Original geldt dat het een zeer goed lopend concept is op een toplocatie. Een ideale mogelijkheid om met persoonlijke inzet een gelijk of nog beter resultaat te behalen.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Een bezichtiging kan eventueel al op korte termijn.

Kenmerken

Ligging

Van Coothplein 27, Breda

Type horeca

Restaurant - Lunchroom

Oppervlakte(n)

Totaal ca. 55m2, toilet, ca. 15m2 (open) keuken, spoelkeuken en opslag. Terras ca. 60m2.

Vraagprijs I & G € 100.000,-. Huurprijs ca. € 2.400,- p.m..

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Restaurant - lunchroom ca. 20-24 zitplaatsen. Terras ca. 60 zitplaatsen.

Openingstijden

Alle dagen van 10.00u - 17.00u (later mogelijk).

Parkeergelegenheid

Betaald. In de straten of parkeergarage / -terrein.

Inventaris

Modern interieur. Restaurant- en keukenbenodigdheden en -apparatuur. Terrasmeubilair.

Overeenkomsten

Geen overeenkomsten met een brouwerij of speelautomatenleverancier. Personeel wel ter overname (2,35 FTE en 3x 0-uren).

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand