Steakhouse ASADO - Oosterhout

Beschikbaarheid: per direct

Vraagprijs op aanvraag.

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/10

Omschrijving

Aan de Tilburgseweg 5a te Oosterhout wordt ter overname van Inventaris & Goodwill aangeboden, Argentijns grill restaurant “Asado”. Eventueel per direct over te nemen of later dit jaar in overleg.

Het restaurant is gelegen aan een doorgaande weg die Oosterhout-Zuid (afrit A27) met het gezellige winkel- en horecacentrum van Oosterhout verbindt. Het is slechts een 10 minuten lopen van het restaurant naar het hartje centrum. De gemeente Oosterhout heeft in totaal ca. 56.000 inwoners.
Naast het restaurant is een (goedlopende) cafetaria gevestigd. Het is sowieso een zeer interessante locatie vanwege de drukke doorgangsweg, de wijk met vele woningen en (grootwinkel-)bedrijven en het weinig tot geen aanwezige overige horeca-aanbod. Parkeren is er nog gratis en voor de deur.

Asado staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige (rund)vlees gegrild op houtskool. De hoge kwaliteit wordt deels gewaarborgd door exclusieve leverantie van de Argentijnse specialiteit, maar zeker ook door de ruim 30 jaar lange grill ervaring en gastvrijheid van de eigenaar en personeel.
De ondernemer is met Asado sinds 2018 actief (locatie voorheen bekend als Murphy’s). Tot 2018 was hij 10 jaar lang mede-eigenaar van het succesvolle grill restaurant Rancho Bravo in ’s-Hertogenbosch.

De totale binnenruimte is ca. 141m2 groot en telt een 72-tal zitplaatsen.
Het restaurant is verdeeld in een ruimte voor en een ruimte achter. In de restaurantruimte voor (met ca. 40 zitplaatsen) is direct naast de grote klassieke bar een leuke verhoging gemaakt voor de tafels aan het raam. Om in de restaurantruimte achter te komen (met nog een ca. 32 zitplaatsen) loop je langs de open keuken, waar o.a. de grote houtskool grill meteen in het oog springt.
Er is ook een dichte keuken van ca. 12 m2 in gebruik als spoelkeuken en (keuken)opslag. Buiten op eigen terrein (bereikbaar vanuit binnen en buiten via een poort) staat dan nog een grote koelcel voor dranken en een droge opslag voor o.a. houtskool. De aparte toiletruimte heeft meerdere wc’s.
Aan de voorzijde van het pand is er een 21 m2 terrasruimte met een 24-tal zitplaatsen. Het zonnige terras is omringd met vaste terrasschermen voor o.a. beschutting en privacy, maar open kan het ook.

De ondernemer achter Asado heeft de wens om zijn huidige restaurant te verkopen om elders een nieuw concept te kunnen realiseren. Het Horeca Huis heeft hem hierbij mogen adviseren. Laat u zich ook door ons adviseren over de mogelijkheden van het horecapand, het concept en/ of overname.

Kenmerken

Ligging

Tilburgseweg 5a, Oosterhout

Type horeca

Restaurant - Steakhouse

Oppervlakte(n)

Oppervlakte: 141 m²

Vraagprijs op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: per direct

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 70-100 zitplaatsen

Openingstijden

Mogelijk alle dagen tot 02.00u.

Parkeergelegenheid

Gratis voor de deur

Inventaris

Restaurant interieur, keukenbenodigdheden en - apparatuur.

Overeenkomsten

Geen. Leveringsovereenkomst Heineken

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand