Restaurant DE OVERKANT - Breda Centrum

Beschikbaarheid: per direct.

Vraagprijs I & G € 63.500,-. Huurprijs € 2.270,- p.m. (incl. woning).

VERKOCHT

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/12

Omschrijving

In het hartje centrum van Breda in de met kleine winkels en gezellige horeca bedeelde Boschstraat wordt per direct ter overname de Inventaris & Goodwill aangeboden van “Restaurant De Overkant”.

De Boschstraat is al een jarenlang een begrip in Breda en één van de drukke toegangswegen naar het centrum van Breda. Er is parkeergelegenheid volop, betaald voor de deur en op groot parkeerterrein.

Restaurant De Overkant bevindt zich aan de ‘stadskant’ aan het begin van de Boschstraat, tegenover het welbekende en immer zeer druk bezochte Café De Beyerd (met groot terras buiten). Er is een breed aanbod van horeca naastgelegen en/ of in directe omgeving, hetgeen het nodige publiek trekt. Ook evenementen als Carnaval, Jazzfestival en/ of het jaarlijkse Beyerd bierfestival vullen de straat.

Het modern ingerichte lunchroom/ restaurant met ruime keuken leent zich uitstekend voor een directe sleutelklare (turn-key) overname, maar is ook zeker zeer geschikt zonder noodzakelijke grote investering voor elk ander gewenst dag en/ of avondhoreca (lunchroom en/ of restaurant) concept.

Met een ca. 70m2 totale restaurantruimte is er afhankelijk van de indeling zitplaats voor een 34-40-tal personen. Midden in de zaak is een bar ingericht voor uitgifte van koffie, bier, fris en sterke drank. Separaat nog een grote wijnklimaatkast voor de brede selectie van wijnen die er nu gevoerd word.

De professioneel ingerichte keuken is met ca. 35m2 ruim te noemen en loop je ‘traditioneel’ binnen achter in de zaak via klassieke klapdeuren. Naast een ‘spoelstraat’ is er nog een aparte keukenopslagruimte en een binnenplaats (buiten) voor o.a. de containers voor het bedrijfsafval.

Er zijn geen bijzondere overeenkomsten mede over te nemen zoals bijvoorbeeld met een brouwerij (Heineken is huidige leverancier), met een speelautomatenexploitant of met personeel in vaste dienst mede. Eventueel is wel 1FTE keuken of bediening beschikbaar voor een nieuwe aanstelling.

Tot het gehuurde behoort ook de ruime woning op de 1e en 2e verdieping.

Uiteraard is het aan de volgende ondernemer om het concept eventueel direct door te zetten, maar het is zeker ook goed mogelijk om met weinig tot geen investering een nieuw concept te starten. Het bedrijf kan per direct en volledig turn-key door bemiddeling van Het Horeca Huis worden opgeleverd.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Aanbod staat ook online via www.hethorecahuis.nl.

Kenmerken

Ligging

Boschstraat 23, Breda

Type horeca

Restaurant (& lunch)

Oppervlakte(n)

Oppervlakte: ca. 120m2, restaurant ca. 70m2 en keuken ca. 35m2.

Vraagprijs I & G € 63.500,-. Huurprijs € 2.270,- p.m. (incl. woning).

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 34-40 zitplaatsen (terras 16-20)

Openingstijden

Alle dagen 12.00u - 20.00u (of later), ma/ di gesloten.

Parkeergelegenheid

Betaald, in de straat of op groot parkeerterrein.

Inventaris

Restaurant interieur, keukenbenodigdheden en -apparatuur.

Overeenkomsten

Geen brouwerij verplichting (bruikleen huidige leverancier Heineken). Geen speelautomaten overeenkomst. Personeel evt. beschikbaar 1FTE (keuken of bediening).

Woning

Bovenwoning 1e en 2e verdieping als onderdeel van het gehuurde.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand