Party Rest ROZENOORD

Beschikbaarheid: in overleg.

Vraagprijs Inventaris & Goodwill incl. Registergoed op aanvraag.

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/14

Omschrijving

In de West-Brabantse stad Bergen op Zoom wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill (en bedrijfsnaam) alsmede het Registergoed (pand) van ‘Party Restaurant Rozenoord”.

De horeca-locatie is gevestigd aangrenzend aan het gelijknamige sportpark ‘Rozenoord’ met diverse actieve sportverenigingen in het amateur voetbal, hockey, atletiek, jeu de boules en tennis.
Het horecapand werd gebouwd in 1950 en aanvankelijk als clubhuis in gebruik genomen. De huidige ondernemers drijven hun succesvolle zelfstandige horeca onderneming op deze locatie sinds 2000.

Bergen op Zoom, een stad met ca. 68.000 inwoners, staat bekend om haar historische binnenstad. Sportpark Rozenoord in de oude volkswijk Warande ligt op een 3 kilometer afstand van het centrum in een groene bosrijke omgeving vlakbij de op- en afrit met de rijksweg A4 (Rotterdam - Antwerpen) en de verbinding met de A58 (naar Roosendaal - Breda). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Party Restaurant Rozenoord staat op een perceel van 3.100m2 groot en kenmerkt een totale binnenruimte van > 425m2. Het is ingedeeld in een grote zaal ca. 260m2 groot en een kleine zaal ca. 80m2 groot. Verder is er een entree met garderobe en toiletten (ca. 35m2) en een ruime keuken (50m2).

De grote zaal geeft plaats aan ca. 150 personen en kent een max. capaciteit van 250 personen. De feestzaal is traditioneel maar sfeervol ingericht op ontvangst van grote partijen. Een grote gezellige langgerekte ‘bruine’ bar springt meteen in het oog. Door de verschillende scheidingswanden is de grote zaal eventueel nog op te splitsen in kleinere ruimtes tot bijv. aan een klein ‘bruin’ café aan toe.

De kleine zaal kent een 35-40 zitplaatsen en een max. capaciteit van 50 personen. Deze leuke ruimte met eigen ingang, bar en toiletten is vooral populair vanwege het aangrenzende overdekte tuinterras. Regelmatig vinden hier ook met kleinere gezelschappen (buiten én binnen) BBQ’s plaats.

De (bereidings- en spoel)keuken is ca. 20m2. Er is een aparte opslagruimte voor dranken (20m2) met een grote koelcel erin. Een aparte technische ruimte met o.a. de CV-ketel van nog eens 10m2.

Zowel de grote zaal als de kleine zaal zijn te bereiken met openslaande deuren naar de grote tuin die zijdelings grenst aan het sportpark en prachtig gelegen omringd is door groen en hoge grote bomen. Er zijn naast een beide terrassen ook enkele kleine speeltoestellen aanwezig voor de jongste jeugd.

Er zijn geen bindende overeenkomsten met dranken- of speelautomatenleverancier. De huidige leverancier van bier is Heineken o.b.v. een bruikleenovereenkomst.
Er zijn een 2-tal (0,6/ 0,8 FTE) arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd ter overname.

Party Restaurant Rozenoord mag rekenen op een wekelijkse meerdaagse vaste aanloop van gasten verenigd in diverse clubs en/ of verenigingen. Ook verzorgd men regelmatig een catering op locatie en heeft daarmee door de jaren heen een naam en trouwe klantenkring opgebouwd. Vanwege de ligging nabij het groene en bosrijke ‘buitengebied’ lift de exploitatie ook goed mee op (dag)toerisme.

De huidige ondernemers wensen hun met zorg en aandacht opgebouwde en goedlopende horeca-exploitatie na ruim 20 jaar over te dragen aan een nieuwe ondernemer die ofwel het huidige succesvolle concept door wil zetten óf met de veelzijdige ruimte en potentie een geheel nieuw of ander concept zou willen beginnen. Beschikbaarheid per direct of in goed overleg nog te bepalen.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418 (Patrick Brand).

Kenmerken

Ligging

Beukenlaan 14, Bergen op Zoom

Type horeca

Party Restaurant & Feestzalen

Oppervlakte(n)

Perceel 3.100m2, grote zaal/ restaurant ca. 260m2, kleine zaal ca. 80m2, keuken ca. 50m2 en terrasruimte > 150m2 (en meer).

Vraagprijs Inventaris & Goodwill incl. Registergoed op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: in overleg.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 200 binnen (max. capaciteit 300) en ca. 80 buiten (meer mogelijk).

Openingstijden

Alle dagen en tijden mogelijk.

Parkeergelegenheid

Gratis, parkeerterrein voor de deur.

Inventaris

Restaurant en zaal interieur, keukenbenodigdheden en - apparatuur.

Overeenkomsten

Geen brouwerij verplichting (bruikleen huidige leverancier Heineken). Geen speelautomaten overeenkomst. Personeel ter overname 2xFTE (keuken of bediening).

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed: op aanvraag

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand