Mira'el - Spoorstraat 63 - Dorst

Beschikbaarheid: per direct

Huurprijs € 2.750,- p.m.

VERKOCHT!

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
1/12

Omschrijving

In het hartje centrum van Dorst (Gemeente Oosterhout te Noord-Brabant) wordt ter overname van inventaris & goodwill aangeboden (Eet)café, restaurant en feestzaal Mira’el.

Dorst ligt op een steenworp afstand van Breda (gescheiden door en met op- en afrit naar de A27) in een bosrijke omgeving tevens nabij Oosterhout en Gilze-Rijen.

De huidige pandeigenaar (sinds 2018) is tevens de exploitant van de met zorg en aandacht volledig ingerichte en instapklare horeca-exploitatie. Enig horeca meubilair is in bruikleen en kan eventueel worden overgenomen maar uiteraard ook worden vervangen naar eigen idee of concept.

Mira’el is momenteel ingedeeld in een gezellige café (90m2), een restaurant (90m2) en een feestzaal (100m2). De ruimtes zijn gescheiden door een automatische wand, maar ook eenvoudig zonder wanden tot één geheel te brengen (280m2). De keuken (70m2) en keukenapparatuur is zeer goed onderhouden en in zeer goede staat. Er is voldoende bergruimte en een grote opslag voor drank (40m2). Het terras (60m2) ligt aan de voorzijde en in de volledige breedte van het pand en biedt ruimte voor min. 48 zitplaatsen. De zaak is voorzien van airconditioning en meerdere nooduitgangen.

Direct naast Mira’el is een Cafetaria gevestigd kadastraal behorend tot hetzelfde pand en pandeigenaar. Er zijn meerdere dagwinkels ‘om de hoek’, zoals een bakkerij en een supermarkt. Er is zeer weinig aanbod van andere horeca in Dorst en directe omgeving, dus een ‘must’ om te blijven.

Er is eventueel een woning beschikbaar op de 1e verdieping (met zolder) die afzonderlijk en in overleg met pandeigenaar te huur is. Mocht er interesse zijn om het gehele registergoed (het pand, de horeca-exploitatie en verhuurde cafetaria-ruimte) te kopen is ook dat bespreekbaar.

Kenmerken

Ligging

Spoorstraat 63, Dorst

Type horeca

Café, Restaurant en Feestzaal "Mira'el"

Oppervlakte(n)

Totaal: > 400 m²

Huurprijs € 2.750,- p.m.

Prijs

Beschikbaarheid: per direct

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 150 personen

Openingstijden

Toegestaan alle dagen tot 02.00u.

Parkeergelegenheid

Gratis voor de deur

Inventaris

Café en restaurant interieur, benodigdheden en keukenapparatuur.

Overeenkomsten

Geen. Geen overeenkomsten met een brouwerij, speelautomatenleverancier en/ of personeel ter overname.

Woning

Bovenwoning en zolder in overleg afzonderlijk te huur.

Registergoed

Vraagprijs registergoed bespreekbaar

Voormalig

Huidige exploitatie gesloten

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

WIJ ZOEKEN GRAAG VOOR U!

BEL GERUST +31 6 43 91 14 18