top of page

Fastfood-restaurant PIEPERZ

Beschikbaarheid: per direct.

Vraagprijs I&G € 60.000,-.
Huurprijs op aanvraag.

IN OPTIE

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

In het centrum van Oosterhout (NB) nabij het winkelhart en overdekte Winkelpassage Arendshof, wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill van Fastfoodrestaurant “Pieperz”.

De stad Oosterhout telt ca. 57.500 inwoners, momenteel heeft de gemeente een programma uitgerold, “Oosterhout Bruist”, wat ten doel heeft om bezoekers aan de binnenstad van Oosterhout te binden en de aantrekkelijkheid van de binnenstad te vergroten. Het voornemen is om de betrokkenheid van ondernemers en vastgoed eigenaren verder te professionaliseren en op deze manier nog meer bezoekers in Oosterhout te genereren die een hogere waardering zullen geven.

Fastfood-restaurant Pieperz is gevestigd aan het Bouwlingplein. Hier vind je diverse drukbezochte winkels, waaronder supermarkt Jumbo, kleding- en schoenenwinkel Bristol en een groot filiaal van Action. Dit genereert veel traffic in het ‘Bouwling-center’ van c.a. 7.678 m2 groot met méér dan voldoende
parkeergelegenheid (c.a. 250 parkeerplaatsen). Pieperz ligt dan ook zeer centraal en is goed bereikbaar. Het ‘Bouwling-center’ heeft recent een 2e upgrade gekregen (binnen 5 jaar), zo zijn er nieuwe rolbanen, nieuwe wand- en plafondaankleding en verlichting geplaatst.

Pieperz opende haar deuren als 4e vestiging in Oosterhout in mei 2019 en verkreeg in zeer korte tijd goede naamsbekendheid. Enerzijds staat het concept garant voor dagelijks verse eigen gemaakte friet van de buitencategorie, gemaakt van de beste piepers. Anderzijds omdat de naam Pieperz al goede naamsbekendheid genoot in Eindhoven, Eerde en in Veghel. De gevierde slogan luidt: “Vet Lekker!”.

De openingstijden dagelijks van maandag t/m donderdag van 12.00-20.00 uur en van vrijdag t/m zondag van 12.00-21.00 uur. Bezorgen was tijdens en na Covid-19 ook onderdeel van de exploitatie.

Momenteel is Pieperz Oosterhout gesloten. De beleidskeuze is gemaakt om niet langer op afstand in eigen beheer te exploiteren en op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat die een dergelijk of gelijk Fastfoodconcept wenst over te nemen ofwel voort te zetten middels een mogelijke franchise constructie.

Fastfoodrestaurant Pieperz bevindt zich in een hoekpand van het Bouwling-center en heeft zowel een entree aan de buitenzijde als aan binnenzijde van het overdekte winkelcentrum. Aan de voorkant bevind zich een buitenterras (c.a. 25 m2), op het terras staan een 2-tal jumbo parasols en afzet schermen. Binnen in het Bouwling-center is er eveneens een terras (c.a. 30 m2). Hier tref je ook het uitgifteloket, gemaakt van een open stalen constructie gemaakt voor afhalen en ijsconsumptie.

Bij binnenkomst tref je direct het stijlvol ingericht fastfood-restaurant met ‘retrolook’ decoratie. In deze verkoopruimte (c.a. 85m2) zijn diverse zitgelegenheden (speels) geplaatst. Centraal in de ruimte is een toiletgroep en opbergruimte gesitueerd (c.a. 12 m2). Achter de bestelcounter met grote glazen vitrine is de bak(werk)ruimte (c.a. 28 m2), voorzien van een zeer complete moderne bakwand met volledige afzuiging en digitale signing (menuborden). Achter de bak(werk)ruimte bevinden zich nog een drietal ruimtes te weten, een ingerichte bijkeuken met opbergruimte (c.a.29 m2) en een ingerichte koel-/vriesunit (c.a. 6 m2).

Fastfoodrestaurant “Pieperz” is voorzien van een zeer goed geoutilleerde en onderhouden inventaris. Het horecabedrijf is instap-klaar (turn-key) en kan per direct worden overgenomen. Grote investeringen of verbouwingen zijn niet noodzakelijk om het geheel naar eigen hand te zetten. Franchising dus ook mogelijk.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail
info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418.

Kenmerken

Ligging

Fastfood-restaurant PIEPERZ
Bouwlingplein 21, Oosterhout

Type horeca

Cafetaria / Fastfood-restaurant

Oppervlakte(n)

Totale oppervlakte: 215 m²
Verkoopruimte (restaurant) 85 m2
Bak- & werkruimte (+ uitgifte loket) 28 m2
Ruimte koel- / vriesunit 6 m2
Toilet ruimte (incl. opbergruimte &
meterkast ruimte) 12 m2
Bijkeuken 17 m2
Opbergruimte bijkeuken 12 m2
Terras ruimte binnen 30 m2
Terras ruimte buiten 25 m2

Vraagprijs I&G € 60.000,-.
Huurprijs op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Ca. 40 zitplaatsen binnen en ca. 40 zitplaatsen buiten

Openingstijden

Alle dagen geopend van
12.00u - 21-00u.

Parkeergelegenheid

In de directe omgeving
(o.a. P-garage).

Inventaris

Fastfood-restaurant inventaris en keukenapparatuur en -benodigdheden.

Overeenkomsten

Geen. Geen overeenkomsten met een brouwerij, speelautomatenleverancier en/ of personeel ter overname.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie gesloten (beleidskeuze).

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page