Eethuis KADBANOO

Beschikbaarheid: per direct

Vraagprijs Inv & Gw € 20.000,-. Huurpijs € 975,- p.m..

IN OPTIE

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/13

Omschrijving

Op de Langendijk 13 in Breda in de populaire wijk Boeimeer wordt ter overname van Inventaris & Goodwill aangeboden, Iraans & Perzisch eethuis en afhaalrestaurant “Kadbanoo”.

Kadbanoo is gevestigd midden in een ‘strip’ van en met een diversiteit aan winkels en horeca. Zeer bekend zijn hier Slagerij van Beijsterveldt (Meat & More) en Bakkerij Elsevier. Verder vind je er nog een kapper, een kleermaker, een cadeau- en kledingwinkel, turkse supermarkt en bbq-restaurant. In de gehele lengte van de strip is in vakken voor de deur een geruime mogelijkheid tot gratis parkeren.

De Langendijk is een zijstraat van de Graaf Hendrik III laan en loopt parallel aan de Graaf Engelbertlaan (zuidelijke rondweg) die de wijk in verbinding brengt met de A27 (R’dam – A’werpen). En via de Irenestraat en de Markendaalsweg ook verrassend dichtbij het centrum van Breda.

De naam van de straat is tevens de naam van het Amphia Ziekenhuis (Langendijk) en juist op die plek zal op korte termijn (verwacht na 2022) een heel nieuwe woonwijk met circa 270 woningen worden gerealiseerd genaamd “Park Langendijk” en zoals de naam al doet vermoeden volop in het groen. Het huidige aanbod van horeca in eet- en drinkgelegenheden is beperkt en biedt derhalve toekomst.

Kadbanoo staat regionaal bekend om haar bijzondere en specialistische keuken. Het eethuis straalt een zeer huiselijke Iraanse of Perzische sfeer uit en geeft binnen ruimte aan een 30-32 zitplaatsen; mede doordat het smaakvolle eten midden in de zaak in open keuken wordt bereid. Er is achter nog wel een aparte (dichte) keukenruimte die wordt gebruikt als opslag, vries/ koeling en spoelkeuken.

De totale binnenruimte is 85m2 groot, opgedeeld in een restaurant gedeelte (65m2), keukenruimte achter (15m2 en een (enkele) toiletruimte (5m2), eventueel met een andere indeling uit te breiden. Aan de achterzijde (via achteruitgang) bevindt zich een privé parkeerterrein en aanvullende opslag. Aan de voorzijde is een centrale overkapping waar in overleg een enkele tafel geplaatst kan worden.

De huidige ondernemers wensen de op de kop af 4 jarige met zorg opgebouwde horeca exploitatie over te dragen aan enthousiaste nieuwe ondernemers. Uiteraard gezien de specialistische keuken ligt een 1-op-1 opvolging niet voor de hand, derhalve is elke kwalitatieve Horeca 1 invulling welkom die de winkelstrip, de huidige en toekomstige woonwijk en daarbuiten kan verrijken. De locatie is gezien de centrale ligging, de bedrijfsruimte, de overnamesom en de huurvoorwaarden uiterst aantrekkelijk.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Het Horeca Huis om de ruime mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Ligging

Langendijk 13, Breda

Type horeca

Eethuis en (afhaal)restaurant

Oppervlakte(n)

85m² (v.v.o. 70m²)

Vraagprijs Inv & Gw € 20.000,-. Huurpijs € 975,- p.m..

Prijs

Beschikbaarheid: per direct

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 38-40 personen

Openingstijden

Mogelijk alle dagen tot 22.00u.

Parkeergelegenheid

Gratis voor de deur

Inventaris

Eethuis interieur. keukenbenodigdheden en -apparatuur.

Overeenkomsten

Geen. Geen overeenkomsten met een brouwerij, speelautomatenleverancier en/ of personeel ter overname.

Woning

Bovenwoning bewoond en in eigendom.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand