EASTWOOD - BBQ Grill Restaurant

Beschikbaarheid: per direct.

Vraagprijs I & G naar € 39.500,-. Huur € 2.960,- p.m. (incl. woning).

VERKOCHT (O.V.B.)

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/22

Omschrijving

In het hartje centrum van Oosterhout (NB) in de drukke uitgaansstraat ‘de Klappeijstraat’ wordt per direct ter overname de Inventaris & Goodwill (en naam) aangeboden van “Restaurant Eastwood”.

De Klappeijstraat is al een jarenlang een begrip in Oosterhout en ruime omgeving. Met haar vele cafés en restaurants en andere uitgaansgelegenheden uitermate gezellig en immer goed bezocht. Het uitgaansstraatje komt uit op de Markt met kerk en theater en haar zomerse drukke terrassen.

Restaurant en/ of (eet)café Eastwood is een kwalitatief houtskool BBQ-restaurant. De meeste gerechten worden in een smoker gegaard en dan smaakvol gegrild in een speciale houtskool oven.

Het sfeervol ingerichte restaurant (en/ of eetcafé) en daartoe geoutilleerde ruime keuken leent zich uiteraard voor een directe sleutelklare (turn-key) overname, maar is ook zeker zeer geschikt zonder noodzakelijke grote investering voor elk ander gewenst restaurantconcept.

Het ca. 100m2 grote restaurant kent een voor en een achter gedeelte. Het restaurantgedeelte direct na binnenkomst waar ook de gezellige bar is gesitueerd kent een 32-35 zitplaatsen. Met een speelse ‘knik’ naar achter is een tweede meer rustig restaurant gedeelte en eveneens een 32-35 zitplaatsen.

De keuken is ca. 37,5m2 groot en logistiek zeer efficiënt. Met een doorkomst door een aparte spoelstraat kom je in de keuken met een speciale uitgifte in een gang terug naar het restaurant. Via een deur achter in de keuken kom je in een ca. 36m2 grote ‘garage’ opslagruimte. In deze ruimte staan o.a. de wasmachine en -droger combinatie en een 2-tal zeer ruime koel- en vriescellen.

Er bevindt zich achter in het restaurant nog een aparte kantoorruimte (ca. 12m2).
In het midden van het restaurant zijn twee aparte toiletblokken ingericht voor dames en heren, ieder met 2 of meer toiletten en eigen voorportaal met spiegel en wasbak. Het geheel in keurige staat.

In de lengte langs het pand met een aparte toegang door een hek vanuit de Klappeijstraat kom je op het gezellige ‘mediterrane’ terras. In de zomer is het terras overdekt door bomen en planten en waan je je hier al snel op vakantie in het buitenland. Het terras is weliswaar deels wat langgerekt maar kent een ca. 30m2 terraspleintje eveneens bereikbaar door glazen openslaande deuren vanuit het restaurant achter. Een gevuld (zomer)terras geeft plaats aan totaal een 30-32 personen.

Aan de voorzijde van het pand in de uitgaansstraat is nog een terrasruimte met ca. 16-tal zitplaatsen.
De bijbehorende woning kent een 2-tal verdiepingen. Op de 1e verdieping bevindt zich een woonkamer, keuken en toilet. Op de 2e verdieping een 3-tal kamers, badkamer, washok en zolder.

De ondernemers achter Restaurant Eastwood startten hun met veel liefde en aandacht geheel nieuw verbouwde en ingerichte restaurant zeer recent (eind 2020). Het concept van een kwalitatief (houtskool) BBQ-restaurant is populair. Het concept is zeer goed doorgevoerd zowel in de menukaart als in de sfeer en inrichting van de zaak. Thema hierbij gekozen: ‘The good, the bad and the ugly”.

Uiteraard is het aan de volgende ondernemer om het concept eventueel direct door te zetten, maar het is zeker ook goed mogelijk om met weinig tot geen investering een nieuw concept te starten. Het bedrijf kan per direct en volledig turn-key door bemiddeling van Het Horeca Huis worden opgeleverd.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Aanbod staat ook online via www.hethorecahuis.nl.

Kenmerken

Ligging

Klappeijstraat 17 Oosterhout

Type horeca

Restaurant - (Eet)café

Oppervlakte(n)

Oppervlakte > 200m2, restaurant ca. 100m2 en keuken ca. 37,5m2.

Vraagprijs I & G naar € 39.500,-. Huur € 2.960,- p.m. (incl. woning).

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 70-80 zitplaatsen (terras ca. 50)

Openingstijden

Alle dagen 17.00u - 22.00u (of later), dinsdag en woensdag gesloten.

Parkeergelegenheid

Betaald in directe omgeving.

Inventaris

Restaurant interieur, keukenbenodigdheden en - apparatuur.

Overeenkomsten

Bruikleen- en leverantieovereenkomst Swinkels Family Brewers. Geen speelautomaten overeenkomst. Personeel ter overname 1FTE (keuken).

Woning

Bovenwoning 1e en 2e verdieping als onderdeel van het gehuurde.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie gesloten

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand