Café Zaal TIVOLI - Halsteren

Beschikbaarheid: per direct.

Vraagprijs I & G op aanvraag. Huurprijs € 3.084,- p.m..

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/10

Omschrijving

Aan de Dorpsstraat in het centrum van Halsteren (Gemeente Bergen op Zoom) wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill van het in sociale kringen zeer bekende “Cafe-zaal Tivoli”.

Halsteren telt ruim 12.000 inwoners en is met wederzijdse aantrekkingskracht gelegen in de directe omgeving van Bergen op Zoom (ca. 68.000 inwoners). Gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A4 vanuit Rotterdam en/ of A58 vanuit Roosendaal/ Breda naar Antwerpen of de Zeeuwse eilanden.
Dorpsstraat in Halsteren is de doorgaande weg en kenmerkt een groot aantal bekende winkels als Hema, Primera, ABN Amro, PLUS, AH, maar ook diverse kledingwinkels, een bakker, etc. en horeca.

Café-zaal Tivoli wordt al ruim 11 jaar met veel plezier, aandacht en liefde geëxploiteerd door een echtpaar. Wenselijk zou het zijn om warm over te dragen aan een opvolger die het verenigingsleven in Halsteren een even warm hart toe draagt; er zijn immers ruim 24-25 verenigingen van biljart-, kaart- tot muziek- en carnavalsverenging met vaste regelmaat in huis. Er gaat momenteel zelfs geen dag of dagdeel voorbij zonder dat er een vereniging is; en zo is er altijd wel drukte en gezelligheid.

Bij binnenkomst stap je meteen het gezellige dorpscafé binnen. Met een toog, barkrukken, een lange stamtafel, wat hoge zitjes, 2 speelautomaten en een groot biljart een typisch ‘bruin’ café (ca. 82m2).

Direct aansluitend is de grote zaal (ca. 124m2) gescheiden door een schuifwand die over de gehele breedte door panelen is weg te schuiven. De zaal beschikt over een traditionele dansvloer, een eigen bar en geluidsinstallatie om zodoende geheel los van het cafégedeelte te kunnen draaien.

De keuken (ca. 26m2) is in de basis volledig ingericht en geschikt om van een kleine kaart in het café tot aan een groot diner of buffet (voor ca. 100-120 personen) in de zaal te kunnen verzorgen.

Er is verder meer dan voldoende opslag zowel binnen als buiten het pand.

De huisbrouwer is Swinkels Family Brewers. Verbonden door de huur, de bruikleen en leverantie. De brouwer heeft al aangegeven graag met een nieuwe ondernemer in gesprek te gaan. Er is verder een overeenkomst met de speelautomatenleverancier Novomatic die ook overgenomen dient te worden.

Momenteel is er een bedrijfswoning (begane vloer naast het café en boven slaapgedeelte) in gebruik. Het is echter niet zeker nog of de woning als zodanig volgens bestemming ook in gebruik kan blijven.

Het gehele perceel is 960m2 groot. Er is derhalve nog een heel diepe tuin. In het eerste deel tref je een betegeld achterterras aan (bij gelegenheden te gebruiken) en een grote stenen opslag (schuur).
In het tweede deel met een eigen achteruitgang (of ingang) is de 25m schietbaan van de 100-jarige Kruisboogverenging Excelsior gevestigd. Uiteraard als vereniging ook verbonden aan Café-Zaal Tivoli.

Café-Zaal Tivoli staat bekend om het verenigingsleven, maar ook als typisch gezellig dorpscafé waar veel wordt georganiseerd. Er is dan ook geen gezelligheidsspel (vaak in het groot uitgevoerd) dat niet aanwezig is in opslag voor spontaan gebruik of om leuke middagen of avonden mee te organiseren.

Continuering is dus mogelijk, maar uiteraard staat het de nieuwe ondernemer vrij om een geheel ander gebruik of invulling aan de horeca exploitatieruimte te geven. We denken daarin graag mee.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418.

Kenmerken

Ligging

Café Zaal TIVOLI - Dorpsstraat 84 Halsteren

Type horeca

Café- en Zaal (exploitatie)

Oppervlakte(n)

Perceel 960m2, café 82m2, zaal 124m2, keuken 26m2, opslag divers.

Vraagprijs I & G op aanvraag. Huurprijs € 3.084,- p.m..

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 100-120 zitplaatsen (café en zaal)

Openingstijden

Alle dagen 10.00u - 22.00u (weekenddagen 01.00u).

Parkeergelegenheid

Gratis, voor de deur in de Dorpstraat.

Inventaris

Café- en zaal interieur, keukenbenodigdheden- en apparatuur.

Overeenkomsten

Bruikleen- en leverantieovereenkomst Swinkels Family Brewers. Speelautomatenleverancier Novomatic. Geen personeel ter overname.

Woning

Woning in overleg.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand