Café en zaal "D'n Henk"

Beschikbaarheid: per direct

Vraagprijs op aanvraag.

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/12

Omschrijving

Aan de Spoorstraat in Prinsenbeek wordt VERNIEUWD (met verlaagde vraagprijs) ter overname van inventaris & goodwill aangeboden
Café en feestzaal D’n Henk. Eveneens bespreekbaar ter overname is het Registergoed (het pand).

Op de gemeentegrens met Breda gescheiden door en met een op- en afrit naar de A16 ligt het horecapand centraal tussen het dorp van Prinsenbeek (ca. 11.500 inwoners) en de Bredase wijken De Haagse Beemden (ca. 27.000 inwoners) en Princenhage (ca. 8.500 inwoners).

Het horecapand zo direct aan het spoor is echt een begrip in de regio met haar ruim 100 jaar horeca geschiedenis. De huidige exploitatie en naam wordt met succes gevoerd sinds 2008 (nu bijna 13 jaar). De familie zou graag een goede opvolging zien voor hun zaak, haar trouwe gasten en gemeenschap.

Het traditioneel oud-bruine café aan de voorkant van het pand is ca. 65m2 groot. Je komt binnen via een eigen entree waar zich ook meteen de dames- en herentoilet behorend bij het café bevinden.

De ruime feestzaal ca. 120m2 groot is te bereiken via een aparte zeer ruime entree van ca. 30m2 groot met garderobe. De feestzaal heeft een eigen ruime toiletgroep en ruime berging.
De keuken (ca. 25m2) ligt centraal tussen het café en de feestzaal in.

Het terras gelegen aan de zij- en achterkant van het pand is te bereiken via een aparte in- en uitgang vanuit het café alsmede vanuit de zaal. In het pand zijn diverse ruimtes voor opslag en berging.

Aan de achterzijde van het pand is een ruimte van ca. 30m2 die zowel in gebruik geweest als kantoor-, personeels- en/ of vergaderruimte maar ook als benedenwoning met schuifpui naar het achterterras. De 1e verdieping (boven het café en onder schuin dak) is ingedeeld als woningruimte (ca. 80m2) met een aparte woon-, bad- en slaapkamer. De woonruimte is bij de huur inbegrepen.

Aan de voorzijde van het pand op eigen terrein is ruime parkeergelegenheid voor min. 10 parkeerplaatsen. Langs het direct naastgelegen spoor is meer ruimte voor (gratis) parkeren.

Café en feestzaal D’n Henk is met een moderniseringsslag geschikt voor het doorzetten van de huidige exploitatie als café en feestzaal. Het perceel en de m2 bebouwing leent zich ook uitstekend voor een ander grootschalig horecaconcept (o.a. familierestaurant) of geheel andere bestemming. We bespreken de talloze mogelijkheden graag eventueel in samenspraak met de pandeigenaar.

Het registergoed (ca. 350m2 vloeroppervlakte) op een perceel van 887m2 is in overleg eveneens ter overname. De vraagprijs hiervan alsmede die van de huur is in persoonlijk onderhoud op aanvraag. De pandeigenaar is zeer welwillend om in overleg het pand naar wens, zowel qua verbouwing als financieel op te leveren.

Informeer gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Kenmerken

Ligging

Spoorstraat 31, Prinsenbeek

Type horeca

Café en feestzaal

Oppervlakte(n)

Oppervlakte: 350 m² (perceel 887 m²).

Vraagprijs op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: per direct

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 150 personen (café en feestzaal)

Openingstijden

Toegestaan alle dagen tot 02.00u.

Parkeergelegenheid

Gratis voor de deur (eigen terrein 10 parkeerplaatsen) en langs het spoor.

Inventaris

Café en feestzaal interieur, benodigdheden en keukenapparatuur. Terras.

Overeenkomsten

Geen brouwerij verplichting (huidige leverancier AB-InBev). Speelautomatenleverancier Novomatic tot medio 2022. Geen personeel.

Woning

Beneden en bovenwoning. Bij de huur inbegrepen.

Registergoed

Vraagprijs registergoed bespreekbaar

Voormalig

Huidige exploitatie gesloten

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand