Björn Burgers - Breda CS

Beschikbaarheid: per direct.

Vraagprijs I & G € 35.000,-. Huur € 2.100,- p.m. (excl. elektra, wko en servicekosten).

VERKOCHT

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.
1/10

Omschrijving

In het NS Station te Breda wordt ter overname aangeboden de Inventaris (& Goodwill) van het (afhaal- en bezorg) / Fastfood Restaurant “Björn Burgers”.

Björn Burgers voert sinds 2019 met succes een concept waarin een 100% vegetarisch en veganistische hamburger centraal staat. Binnenkort opent een nieuwe vestiging in Amsterdam.

Het NS Station Breda (CS) werd na grote verbouwing in 2016 heropend. Derhalve is de uitstraling nog nieuw en modern. Vanuit de binnenstad, het Valkenbergpark en de groteske Willemstraat loop je het Centraal Station binnen via (rol)trappen naar beneden. Een brede lange corridor voert je naar de vele bus- en treinperrons, de passage pleinen óf naar buiten (via de nieuwe hoofdentree) de populaire wijk ‘De Belcrum’ in. Meteen bij binnenkomst in de loop bevindt zich de horecalocatie Björn Burgers.

Het moderne Station Breda (uitgeroepen tot ‘gebouw van het jaar in 2017) is toegerust op een groeiend aantal reizigers. In 2020 is het aantal gebruikers gegroeid naar 60.000. In en rond het station is plek voor meer dan 6.000 fietsen in stalling en op het dak van het station is parkeerruimte voor ruim 700 auto’s.
Er is een breed aanbod aan winkels en horeca; zo is gevestigd AH (to go), Etos en recent geopende en naastgelegen lees- en kadowinkel Relay. Qua horeca o.a. Wayback Burgers, Taco Bell, Mr. Long (aziatisch), Julia’s (pasta), Delightfull Deserts, Starbucks en Smullers (cafetaria).

Björn Burgers was op deze locatie de eerste huurder en heeft derhalve een behoorlijke investering moeten doen vanuit een casco winkel-/ horecaruimte. Zo is de CV-installatie zelf aangebracht, zijn de elektra, water en gas leidingen gelegd, muren betegeld, een afzuiginstallatie aangebracht en (warme) luchtsluis bij entree geplaatst. De inventaris bestaat uit restaurant-interieur en keukenapparatuur. Bijzondere items ook zijn inbegrepen de zelfbediening ‘bestelpalen’ met gekoppelde pinautomaten.

De totale ruimte is ca. 84m2 onderverdeeld in een restaurant gedeelte van ca. 35m2, een open keuken van ca. 25m2 en een opslagruimte van ca. 12m2.

Het restaurant is ingedeeld in lage zitjes op links (8-10 zitplaatsen) en hoge zitjes op rechts (4-6 zitplaatsen). Door het midden langs de bestelpalen loop je recht af op de brede bestelcounter.

De open keuken is logistiek zo ingedeeld dat de warme bereiding onder de afzuiginstallatie naar voren toe nog is afgescheiden van de bestelcounter. Koelingen en spoelmeubel compact verwerkt.

Er is nog een ruime opslag (ca. 12m2) geheel achter en uit het zicht. En een kleine personeelsruimte. Een extra opslag (voor bijvoorbeeld vriesproducten) wordt in servicedienst door de NS aangeboden.

Björn Burgers wenst graag de relatief nieuwe inventaris & goodwill over te dragen en kandidaat koper voor te dragen bij de verhuurder NS. De NS heeft als nadrukkelijke voorwaarde (buiten de standaard huurvoorwaarden om) geen gelijkend en concurrerend concept dan reeds aanwezig (en eerder genoemd) is in en om het stationsgebouw. Buiten de huur om is een voorschot voor energie, wko (warmte- en koude opslag) en service van toepassing. Een gesprek met de NS is noodzakelijk.

Het staat de kandidaat koper/ ondernemer vrij elk afwijkend dan reeds aanwezig concept te voeren. Het is ook mogelijk hetzelfde concept, dat van vegetarische hamburgerrestaurant aan te houden. Zelfs is bespreekbaar met de huidige ondernemers om het in een vorm van franchise door te zetten.

We denken daarin eventueel graag met u mee.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Aanbod staat ook online via www.hethorecahuis.nl.

Kenmerken

Ligging

Björn Burgers, Breda CS

Type horeca

(Fastfood/ afhaal-) Restaurant

Oppervlakte(n)

Totaal 84m2, restaurant 35m2, open keuken 25m2 en opslag 12m2.

Vraagprijs I & G € 35.000,-. Huur € 2.100,- p.m. (excl. elektra, wko en servicekosten).

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 12-14 zitplaatsen

Openingstijden

Alle dagen 16,30u - 21.00u (eerder mogelijk)

Parkeergelegenheid

Betaald in directe omgeving of parkeergarage

Inventaris

Restaurant interieur en keukenapparatuur.

Overeenkomsten

Geen.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie gesloten

Samenwerking

i.s.m. NS (Nederlandse Spoorwegen)

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand