top of page

Aanbod VERNIEUWD: THE GREEK TASTE - Roosendaal

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Vraagprijs I & G nu € 99.500,-.
Huurprijs ca. € 1.000,- p.m..

IN PRIJS VERLAAGD!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Aan de Burgerhoutsestraat in Roosendaal (dichtbij het centrum in woonwijk ‘Burgerhout’) wordt per direct ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill (en bedrijfsnaam) van het zeer bekende en goed lopende Griekse specialiteiten (Afhaal- en bezorg) Restaurant “The Greek Taste”.

The Greek Taste startte in 2015 en heeft sindsdien een hele goede naam weten op te bouwen op basis van de kwaliteit van het eten (vlees), de origineel Griekse recepturen en Griekse specialiteiten. Het bestelproces en de keuken zijn geoptimaliseerd om de vele vaste gasten te kunnen bedienen.

Formeel kent de locatie de bestemming ‘detailhandel’, maar ook afhalen en bezorgen van maaltijden is hier toegestaan. Consumeren ter plaatse mag tot 8 zitplaatsen; huidige eigenaren kiezen er echter niet voor om op locatie te laten eten.

De gehele ruimte is 138m2 groot en is ingedeeld in een ‘winkel’ (wachtruimte) en open keuken. Achter is nog een bijkeuken en een opslag en kantoorruimte. De tuin is in overleg nog te betrekken.

De open keuken is uitgerust in hoogwaardige kwaliteit (en onderhouden) keukenapparatuur, onder meer met diverse koelbanken een grote bak- en grillwand en afzuiginstallatie.

De totale ‘winkelruimte’ (incl. de open keuken) is ca. 75m2 groot. In het midden is een bestelcounter en langs de wanden de nodige winkelschappen met typische Griekse wijn en spijzen voor verkoop.

De bijkeuken is ingericht als spoelkeuken met spoelmachine. Eveneens staan hier enkele koelingen.

Dan is er nog een opslag (met voorraad kasten) die doorloopt naar een nog grotere kantoor- en opslagruimte (totaal ca. 50m2). In deze laatste open ruimte worden ‘s nachts ook de (6) elektrische fietsen voor bezorging gestald. Vanuit deze ruimte loop je via openslaande deuren een grote tuin in.

Er is voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid. Ideaal voor het afhalen van maaltijden.
The Greek Taste is een als eerder vermeld dus een naam in Roosendaal maar ook tot ver daarbuiten. Gasten komen uit de regio (van Breda tot Bergen op Zoom) om de Griekse specialiteiten van ‘Petros’. De locatie bevindt zich ook bij uitvalswegen (+/- 2 minuten) voor bezorging naar omliggende dorpen.

De huidige eigenaren wensen hun met veel liefde, passie en zorg opgebouwde zaak na ruim 7 jaar over te dragen aan een ondernemer die het concept (m.n. de naam, de gerechten en recepturen) ook wenst door te zetten. De vraagprijs is gebaseerd op de goede naam en een zeer gedegen omzet.

Continuering van succes is mogelijk, maar uiteraard staat het de nieuwe ondernemer vrij om een geheel ander gebruik of invulling aan de exploitatieruimte te geven. We denken daarin graag mee.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Aanbod staat ook online via www.hethorecahuis.nl.

Kenmerken

Ligging

THE GREEK TASTE, Burgerhoutsestraat 113 Roosendaal

Type horeca

Afhaal- en bezorg restaurant

Oppervlakte(n)

Totaal ca. 138m2, winkel en open keuken ca. 75m2, opslag en kantoor ca. 50m2.

Vraagprijs I & G nu € 99.500,-.
Huurprijs ca. € 1.000,- p.m..

Prijs

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Zitplaatsen i.v.m. afhalen

Openingstijden

Alle dagen 16.00u - 22.00u, maandag gesloten.

Parkeergelegenheid

Gratis, voor de deur in de Burgerhoutsestraat

Inventaris

Keukenbenodigdheden en - apparatuur, winkelinrichting en (6) elektrische fietsen en aanverwant voor bezorging.

Overeenkomsten

Geen.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page