top of page

AANBOD NIEUW: Restaurant 'Eten & Drinken BY BRIGITTE'

Beschikbaarheid: per direct mogelijk

Vraagprijs I&G op aanvraag.
Huur € 2.050,- (btw vrij).

NIEUW: TER OVERNAME!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Aan het Jack van Gilsplein te Bavel wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill van het voor velen bekende en gezellige sfeervolle Restaurant (en lunchroom) ‘Eten & Drinken by Brigitte’.

Het dorp Bavel grenst direct ten zuidoosten aan de stad Breda. Met ca. 8.500 inwoners onderdeel van de Gemeente Breda. Slechts 3,5km van centrum tot centrum en nabij de Rijkswegen A27 en A58.

Midden in de dorpskern ‘onder’ de Heilige Maria Hemelvaartkerk aan een (gratis) parkeerplein met verschillende grotere winkels rondom zoals de Albert Heijn, Primera en de Marskramer, maar ook de regionaal bekende middenstand als de kledingwinkel Bastiaansen Modestad en de Slagerij Van Kuijk, is sinds 2018 het sfeervolle Restaurant (en lunchroom) Eten & Drinken By Brigitte gevestigd, dat om haar ondernemer(s), keuken en gezellige sfeer eveneens kan genieten van een regionale bekendheid.

By Brigitte is geopend van woensdag tot en met zondag. De openingsuren verschillen doordeweeks (vanaf 17.00u voor borrel en diner) met die in het weekend (vanaf 11.30u met de lunch). De sluitingstijd is om 23.00u (verruiming mogelijk) en op maandag en dinsdag is de horecazaak gesloten.

Via het aansprekende en zonnige terras met ca. 30-32 zitplaatsen zit je heerlijk beschermd tussen de terrasschermen en plantenbakken en bij veel zon onder een elektrische (schaararmen) zonnescherm. Het terras en de terraskaart lenen zich uitstekend voor een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch, een borrel (en borrelhap) of avonddiner. Via het terras is de entree naar binnen in het restaurant.

Bij binnenkomst in het restaurant kijk je direct de diepe open keuken in. Een karakteristiek gegeven.
Brigitte staat zelf nog dagelijks in de keuken en staat ook garant voor de meest (h)eerlijke gerechten van een klassieke garnalencocktail tot escargots en/ of van een smakelijk vispotje tot tournedos.

De professionele keuken (ca. 30m2) is goed geoutilleerd en onderhouden. Separaat is een spoelkeuken.
Het restaurant gedeelte (ca. 70m2) is modern klassiek warm en sfeervol ingericht. In de huidige ruime opstelling is er plaats voor een 38-40 couverts. Het is mogelijk om á la carte te lunchen of te dineren, maar een met regelmaat in het seizoen wisselend menu is ook zeer populair.

Met regelmaat organiseert By Brigitte een speciale avond met o.a. live muziek of entertainment. Reserveren is dan ook een must. Met een aantal jaarlijkse evenementen (zoals Carnaval) ligt de organisatie ook mede bij de horecazaak zelf. Het parkeerplein wordt dan evenemententerrein. De Gemeente heeft nog in de planning het plein te vergroenen, maar het aantal parkeerplaatsen blijft.

De van elkaar gescheiden heren- en damestoiletten achterin de zaak hebben ieder een voorportaal met wastafel. Echt een separate opslag is er niet, het meeste wordt verwerkt in de keuken en de bar.

De drankenuitgifte bar met bier- en tapmaterialen in bruikleen van Heineken (Brand op de tap) is echt onderdeel van het restaurant. De koffie (espresso)machine en bodenmalers zijn idem dito bruikleen (Futurmat). Het geheel echter zonder (minimale) afnameverplichtingen of overige binding.

De inventaris ter overname is geheel in eigendom (inventarislijst voor handen). Er zijn dus geen nevenovereenkomsten (anders dan hiervoor genoemd). Ook is er geen personeel ter overname.

De huidige ondernemers die hun succesvolle horeca-exploitatie met de nodige zorg en passie hebben opgebouwd, wensen deze na ruim 6 jaar, mede met aandacht voor goede gezondheid en leeftijd, graag over te dragen aan een geschikte opvolger. Het is zeker goed mogelijk om het restaurant, kaart en concept met een persoonlijke twist te continueren, maar menig eigen invulling, nieuw of bestaand concept (Frans, Italiaans, etc.) is ook goed mogelijk. Horeca in Bavel is en blijft meer dan welkom!

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418.

Kenmerken

Ligging

Restaurant 'By Brigitte' -
Jack van Gilsplein Bavel (Breda)

Type horeca

Restaurant (& lunchroom)

Oppervlakte(n)

Totale binnenruimte 110m2.
Restaurant 70m2
Keuken 30m2
Terras 30m2.

Vraagprijs I&G op aanvraag.
Huur € 2.050,- (btw vrij).

Prijs

Beschikbaarheid: per direct mogelijk

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Binnen 38-40 zitplaatsen.
Buiten (terras) 30-32 zitplaatsen.

Openingstijden

Woensdag donderdag 17.00u – 23.00u.
Vrijdag t/m zondag 11.30u – 23.00u.
Maandag en dinsdag gesloten.

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren op parkeerplaatsen voor de deur. Of in de buurt.

Inventaris

Modern, warm en sfeervol restaurant interieur.
Keukenapparatuur en -benodigdheden.
Terrasmeubilair.
Inventarislijst voor handen.

Overeenkomsten

Koffie(espresso)machine en bonenmalers bruikleen Futurmat.
Koel- en tapmaterialen bruikleen Heineken (Brand).
Geen overeenkomst met leverancier van speelautomaten.
Geen personeel ter overname.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page