top of page

AANBOD NIEUW: bar COPA aan het Kerkplein 3 te Breda (centrum).

Beschikbaarheid: in overleg.

Vraagprijs I & G € 48.000,-.
Huur ca. € 2.500,- p.m. (excl. btw).

NIEUW: TER OVERNAME!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

In het hartje centrum van Breda aan het Kerkplein 3 recht tegenover de ingang van de Grote Kerk wordt ter overname aangeboden de Spaanse wijn- en borrelbar “Bar COPA”.

Deze modern en luxe ingericht wijn- en borrelbar huist misschien wel in het oudste pandje van Breda. Het rijksmonument diende vroeger als kostershuis en kluis van de Grote Kerk van Breda. De kluis fungeert nu als een ware wijn-schatkamer.

Het Kerkplein is een klein pleintje dat de Havermarkt met de Grote Markt verbindt. Tevens ontspringt hier de grote winkelstraat via de Torenstraat. Aan het (horeca)plein zijn enkele winkels en diverse horecazaken gevestigd, waaronder het al oude bekende en drukke Café De Bruine Pij met groot terras en het naastgelegen Café Mon Dieu. Restaurant Chocolat en het fraaie Bliss Boutique Hotel grenzen op hun beurt weer aan de doorgang naar het idyllische woon- en winkelhofje ’t Sas.

Bar COPA schenkt de mooiste wijnen per glas. Je kunt er ook terecht voor de beste cocktails en uiteraard voor een lekker (speciaal)biertje. De Spaanse borrelplank maakt een culinaire begin van een heerlijke avond. De locatie is uitermate geschikt om er een privé borrel of feestje te organiseren. Het feit alleen al dat het tegenover de Grote Kerk is gesitueerd geeft daarin een natuurlijk aanloop.

De totale binnenruimte is 60m2 groot en ingedeeld in 2 ruimtes die met elkaar in verbinding staan. Je komt het pandje binnen via een fraaie hal met opgang naar de bovenwoning. Vanuit de hal kan je op 2 manieren verder naar binnen, rechtdoor naar de lounge- en borrelruimte of eerst en gebruikelijk rechtsaf het borrelcafé met bar in. De warme sfeer en stijlvolle interieur is ‘hip & trendy’ te noemen.

Aangrenzend aan het borrelcafé met bar bevindt zich een kleine keuken (5m2). Ondanks de kleine ruimte is de keuken compleet en zeer efficiënt ingedeeld. Voor de aan de borrel ondersteunende foodkaart is de keuken zeer geschikt, maar ook voor ontvangst van grotere groepen goed bruikbaar.

Bij binnenkomst springt de oude kluisruimte meteen in het oog, die nu warm verlicht dient als koeling en opslag van de mooie wijnen. Echt een 'eyecatcher' in de zaak.

Door een smalle doorgang loop je een 2e lounge- en borrelruimte binnen. Hier is plaats voor nog eens 20-24 personen. De ruimte is bijzonder door het aanzicht van oude gevelmuren en een glazen dak. Hetgeen een oude stadsaanblik maar ook veel licht naar binnen brengt.

Achterin bevinden zich de voor man en vrouw gescheiden toiletten. Er is geen separate opslagruimte maar door creativiteit is er in het interieur wel voldoende opslag gecreëerd.

Gaan we weer terug naar buiten dan komen we uit op het eigen terras uit dat ruimte geeft aan min. 20-24 personen. Er is in overleg nog een mogelijkheid om aan de overkant terrasruimte in te vullen.

De overname van Bar COPA biedt een geweldige kans om op deze bijzondere centrale A-locatie een zeer fraai en volledig ingerichte goed lopende wijn- en borrelbar met goede naam zelf te exploiteren. De huidige uitbater wenst de horeca-exploitatie na ruim 2,5 jaar in pacht niet langer te continueren, mede waardoor eigenaar (verpachter) de Inventaris & Goodwill nu ook aanbiedt aan ter overname.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. We plannen graag met u een bezichtiging op locatie in.

Kenmerken

Ligging

Spaanse wijn- en borrelbar
"Bar COPA" - Kerkplein 3 Breda

Type horeca

Wijn- en borrelbar

Oppervlakte(n)

Wijn- en borrelbar ca. 25m2.
Lounge- en borrelruimte ca. 25m2.
Heren- en damestoilet ca. 5m2.
Keukenruimte ca. 5m2.
Terras 20m2 (en in overleg bij kerk).

Vraagprijs I & G € 48.000,-.
Huur ca. € 2.500,- p.m. (excl. btw).

Prijs

Beschikbaarheid: in overleg.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Ca. 40-48 personen (binnen) en min. 20-24 buiten op het terras.

Openingstijden

Donderdag 16.00u – 00.00u
Vrijdag en zaterdag 15.00u – 01-00u
Zondag 14.00u – 22.00u
Maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Verruiming is mogelijk.

Parkeergelegenheid

Betaald in overdekte parkeergarages - en terreinen in binnenstad.

Inventaris

Kwalitatief en modern interieur, benodigdheden en apparatuur.

Overeenkomsten

Leverantie overeenkomst brouwerij Heineken.
Geen overige overeenkomst(en) als met speelautomatenleverancier of personeel.

Woning

Bovenwoning verhuurd, betreft geen onderdeel van het gehuurde.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page