top of page

AANBOD aangescherpt: CAFETARIA "RICKY'S" te Breda

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Nieuwe vraagprijs I & G € 98.000,-.
Huurprijs € 1.621,- p.m..

LET OP: IN PRIJS VERLAAGD!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Op het fraaie Pastoor Pottersplein in de gezellige en populaire wijk De Belcrum in Breda wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill (en bedrijfsnaam) van “Cafetaria Ricky’s”.

In het bijzonder en vooruit de aandacht voor de mogelijkheid om tevens het (horeca)pand over te nemen.

Cafetaria Ricky’s bestaat al ruim 17 jaar en is echt een begrip in de wijk, maar zeker ook in Breda en omgeving. Dagelijks verse eigen gemaakte friet van goede kwaliteit aardappelen dat is het geheim. Het bedrijf wordt al jaren met veel liefde en aandacht geleid door moeder en dochter. Zij wensen nu graag de goedlopende cafetaria over te dragen aan een geschikte opvolger met liefde voor het vak.

Het bedrijf is gevestigd in De Belcrum. De wijk werd opgebouwd in de jaren 30 van de vorige eeuw en is nu met ruim 4.000 inwoners uitgegroeid tot één van de meest populaire en opkomende wijken van Breda. De (nieuwe) voorzijde van en doorgang in het Centraal Station ontsluit de wijk met de drukke binnenstad, waar de andere zijde van de wijk op haar beurt weer grenst aan de noordelijke rondweg.

Bij binnenkomst van het statige hoekpand tref je in de hal/ entree (8m2) al direct een bestelcounter aan met een glazen (snack)vitrine en glasdeurkoeling met frisdrank. Met een scheidingswand en tussendeur kom je vervolgens in het restaurant-/ zitgedeelte van de zaak (ca. 24m2). Een tweede bestelcounter/ bar met barkrukken en lage tafels en stoelen voor in totaal 18-24 personen om te zitten. Buiten is ook ruime mogelijkheid om te zitten, een gevelterras met in totaal 12-14 zitplaatsen.

De keuken (ca. 24m2) is ingericht met o.a. een professionele bakwand met 3 grote (friet)friteuses, 3 kleine (snack)friteuses en een bakplaat, een goed werkende afzuiginstallatie en automatisch vetpompsysteem (en filtering). Verder nog diverse koelwerkbanken, een kassasysteem en beeldschermen voor de uitgebreide menukaart. Voorgaande is slechts een greep uit het geheel goed geoutilleerde en onderhouden inventaris.

Een (dichte) bijkeuken (ca. 18m2) is o.a. nog ingericht met een spoelmeubel en -machine, gasfornuis, koeling en een grote vriescel en een aparte ruimte (8m2) voor de aardappelschilmachines en frietsnijders. Tenslotte een brede gang naar de achter- en nooduitgang in gebruik als opslag (6m2).

Het horecabedrijf is instap-klaar (turn-key) en kan ook per direct worden overgenomen. Uiteraard met de nodige investeringen te verbeteren en/ of geheel naar eigen hand te zetten. Op basis van een goede naam en een substantiële omzet is Cafetaria Ricky’s zeer aantrekkelijk in gestelde aanbod.

In overleg is tevens een overname van het registergoed (het gehele pand met verhuurde bovenwoningen) bespreekbaar. Boven de bedrijfsruimte is een aparte opgang (nr. 44a) naar een 4-tal studentenkamers.

Bij serieuze interesse kunt u voor meer informatie of een bezichtiging geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418.

Kenmerken

Ligging

Cafetaria Ricky's
Pastoor Pottersplein Breda

Type horeca

Cafetaria (restaurant)

Oppervlakte(n)

Totaal ca. 107m2, hal-/ bestelcounter ca. 8m2, v.v.o. (restaurant 18-24 z.p.) ca. 24m2, bak-/ verkoopruimte ca. 24m2, keuken ca. 16m2 en opslag 8m2. Terras ca. 20m2 (12-14 z.p.).

Nieuwe vraagprijs I & G € 98.000,-.
Huurprijs € 1.621,- p.m..

Prijs

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 18-24 zitplaatsten (terras ca. 12-14)

Openingstijden

Alle dagen 16.00u - 20.00u - maandag gesloten.

Parkeergelegenheid

Betaald, voor de deur/ op het plein.

Inventaris

Restaurant interieur, keukenapparatuur en -benodigdheden.

Overeenkomsten

Geen. Personeel in overleg.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed (gehele pand) bespreekbaar.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page