top of page

AANBOD aangescherpt: "Frituur 't Hoekske"

Beschikbaarheid: per direct.

Nieuwe vraagprijs I & G € 24.500,-.
Huur ca. € 2.150,- pm (incl. woning).

IN OPTIE!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Aan de Dorpsstraat in het centrum van Sint Willebrord wordt per direct ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill van Cafetaria “Frituur ‘t Hoekske”.

Sint Willebrord is een dorp met ca. 9.500 inwoners binnen de gemeente Rucphen gelegen tussen de steden Roosendaal en Etten-Leur aan de A58 van Breda naar Bergen op Zoom. Het dorpse karakter van Sint Willebrord komt door de jaren heen vooral tot uiting aan de hand van het brede en zeker nog bruisende sport- en verenigingsleven en jaarlijkse evenementen als omloop, kermis en braderie. Leuk is dat de Dorpsstraat tevens het adres is van het welbekende Aziatisch sterrenrestaurant O&O.

Frituur ’t Hoekske wordt reeds vanaf 2014 gerund door het echtpaar Patrick en Mieke Marijnissen en is al jarenlang een begrip in het dorp en directe omgeving. De kwalitatieve cafetaria is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 16.00u -19.30u en is ingericht op het afhalen van verse friet en snacks (deels uit eigen keuken). Op zomerse dagen staat het terras uit met een ca. 20-24 zitplaatsen.

De totale bedrijfsruimte bedraagt ca. 170m2 en is gevestigd op een perceel van in totaal ca. 370m2. Boven de bedrijfsruimte bevindt zich nog de (bedrijfs-)woning welke is inbegrepen bij de totale huur.

Onderdeel van de bedrijfsruimte is de verkoopvloeroppervlakte (v.v.o.) ofwel de cafetaria zelf en is ca. 42m2 groot. Uiteraard tref je in deze ruimte de gebruikelijke inventaris van een cafetaria aan als een 5-pans bakwand (Hegro), een glazen (snacks)koelvitrine, (schep)ijsvitrine, glasdeurkoeling en een verkoopcounter met kassasysteem (Martens). In de wachtruimte nog enkele barkrukken en zitbank.

Aangrenzend aan de cafetaria is een grote (voorbereidings-)keuken van ca. 50m2 met zeer ruime ingebouwde koel- en vriescellen. In deze ruimte bevinden zich diverse keukenbenodigdheden en -apparatuur waaronder 6-pits gasfornuis, een afzuiginstallatie, diverse rvs werkbanken en stellingen.

Er is een aparte spoel-, schil- en snijruimte voor de verwerking van de aardappelen naar verse friet.

En nog een kleine bijkeukenruimte (privé) in gebruik als personeelsruimte (ca. 13m2). En het washok.

Aan de linkerzijde van het pand is een ruime garage (ca. 26m2) met ook nog een naastgelegen carport. Een extra opslagruimte (10m2) is binnendoor en via de achterzijde van het pand te bereiken.

De huidige ondernemers hebben de cafetaria in de jaren met veel plezier en succes geëxploiteerd. Nu zijn zij op zoek naar een serieuze opvolger om hun exploitatie aan over te dragen. Cafetaria Frituur ’t Hoekske kent een vaste klantenkring, omzet en resultaat. En ook nog tal van mogelijkheden tot het realiseren van een nog hogere omzet o.a. door uitbreiding van openingsdagen- en uren.

Als eerder beschreven is de (bedrijfs-)woning op de eerste verdieping onderdeel van het gehuurde. De woning bestaat uit een ruime woonkamer en (open) keuken, 2 slaapkamers, wc en een badkamer. Het pand wordt in zijn geheel verhuurd. Mocht er een serieuze interesse bestaan voor overname van het gehele pand (registergoed) dan is dat met de pandeigenaar eventueel ook goed bespreekbaar.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418.


Kenmerken

Ligging

Frituur 't Hoekske -
Dorpsstraat 200, Sint Willebrord.

Type horeca

Cafetaria / frituur

Oppervlakte(n)

Totaal perceel 370m2.
Totale bedrijfsruimte ca. 170m2.
Cafetaria (v.v.o.) ca. 42m2.
Keuken / bijkeuken ca. 63m2.
Div. opslagruimte en grote garage

Nieuwe vraagprijs I & G € 24.500,-.
Huur ca. € 2.150,- pm (incl. woning).

Prijs

Beschikbaarheid: per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Ingericht op afhalen (wachtruimte).
Buiten terras ca. 20-24 zitplaatsen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag van 16.00u – 19.30u
Donderdag van 16.00u - 19.00u
Vrijdag 16.00u - 19.30u
Zaterdag 16.00u - 19.30u
Zondag 16.00u - 19.30u

Parkeergelegenheid

Gratis voor de deur en in parkeerplaatsen op eigen terrein.

Inventaris

Cafetaria inventaris.
Keukenbenodigdheden en -apparatuur.
Terrasmeubilair

Overeenkomsten

Geen. Geen overeenkomst met brouwerij en/ of speelautomaten exploitant.
Geen personeel ter overname.

Woning

Bovenwoning is inclusief.
Ruime woonkamer en (open) keuken,
2 slaapkamers, wc en badkamer.

Registergoed

Vraagprijs registergoed bespreekbaar

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page