top of page

AANBOD: Restaurant BY TATER - Teteringen

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Nieuwe vraagprijs I & G € 145.000,-.
Huurprijs ca. € 3.300,- excl. btw pm.

IN PRIJS VERLAAGD!

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Aan de Oosterhoutseweg in Teteringen (Gemeente Breda) wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill van het goed bekend staande (Café) Restaurant By Tater.

Teteringen is een dorp en grote wijk in het noordoosten van Breda. Het is gelegen tussen Breda en Oosterhout. De Oosterhoutseweg is daartoe dé verbindingsweg. Ook nabij gelegen de Rijksweg A16.

(Café) Restaurant By Tater opende haar deuren in 2018. De huidige eigenaren Frank en Jessica Schrauwen hebben met die naam ook een eerbetoon gegeven aan de geschiedenis van Teteringen. By Tater is vandaag de dag een druk bezocht café en restaurant met een prachtig groot terras en aparte vergader- en borrelruimte op de 1e (zolder)verdieping. Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Via het eerste terras aan de voorzijde op de kop van het prachtige in het oog springende hoekpand loop je binnen in het uiterst sfeervol ingerichte restaurant (ca. 137m2) met ca. 65-70 zitplaatsen. Een grote bar met een blad van zink, een grote open haard van steen, een houten balken plafond, diverse wandkasten en vintage decoratie maken het restaurant tot een huiskamer waar je graag in verblijft.

Via een doorgang achter de bar loop je de keuken (ca. 35m2) in. Via de (warme) bereidingskeuken (ca. 23m2) naar een aparte spoelkeuken (ca. 12m2). Vervolgens is er nog een grote (keuken)opslag (ca. 30m2) met onder meer diverse opbergrekken en -kasten en een grote koel- en aparte vriescel. De keuken is operationeel, maar de keukenapparatuur is op enkele onderdelen aan vervanging toe.

Aan de achterzijde van het pand is in alle rust een prachtig (groen) groot terras (ca. 170m2) ingericht met een ca. 55-60 zitplaatsen. Het zonnig terras wordt gedeeltelijk overkapt door 4x4 jumboparasols.

Boven op de 1e (zolder)verdieping is nog een aparte zaal (ca. 72m2) ideaal voor vergadering en/ of borrel (ca. 80 personen). De sfeervolle ruimte is ingericht met een eigen bar met tapinstallatie en koeling. Voor presentaties of vergaderingen is er een beamer en beamerscherm als extra faciliteit.

Op enkele bruikleenzaken na (tapinstallatie, koeling, etc.) is inventaris & goodwill eigendom. Er zijn geen bijzondere nevenovereenkomsten (speelautomaten, etc.). Overname (flex)personeel in overleg.

(Café) Restaurant By Tater is een begrip in Teteringen, Breda en omgeving. Voor een verse kop koffie of bourgondische lunch, na een fietstocht of wandeling genieten van een borrel en hapjesplank of ’s avonds in gezellig sfeer dineren met keuze uit een zeer uitgebreide kaart, kan je By Tater dus terecht.

De huidige eigenaren wensen hun met liefde en aandacht opgebouwde horecazaak over te dragen aan een geschikte opvolger. Een opvolger die in de basis de activiteiten als beschreven doorzet, maar zeker nog meer kan uitbouwen naar een huiskamer voor de (dorps)gemeenschap en ver daar buiten.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Wij plannen ook graag met u een bezichtiging in.


Kenmerken

Ligging

Café Restaurant BY TATER, Oosterhoutseweg 14 Teteringen

Type horeca

Café Restaurant (met zaal en terras)

Oppervlakte(n)

Totaal perceel ca. 265m2, café-restaurant ca. 137m2, keuken (en opslag) ca. 65m2, zaal boven ca. 72m2, terras ca. 170m2.

Nieuwe vraagprijs I & G € 145.000,-.
Huurprijs ca. € 3.300,- excl. btw pm.

Prijs

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 65-70 zitplaatsen binnen, 75-80 zitplaatsen buiten

Openingstijden

Alle dagen van 11.00u - 22.00u (ma/ di gesloten). Verruiming mogelijk.

Parkeergelegenheid

Gratis aan achterzijde pand en/ of in de wijk.

Inventaris

Modern restaurant interieur, keukenbenodigdheden en -apparatuur. Terrasmeubilair.

Overeenkomsten

Geen. Leverantie o.b.v. bruikleen AB-InBev. Geen speelautomaten. Overname personeel (flexibel) in overleg.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Voor registergoed toelichting van belang.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page