top of page

AANBOD: LA PERLA ESCONDIDA - Breda Centrum

Beschikbaarheid per direct mogelijk.

Huurprijs € 3.130,- p.m.
Pacht € 2.500,- p.m. (1e jaar € 0,-).

TE HUUR/ TE PACHT

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

In het hartje centrum van Breda aan de Haven wordt te huur en te pacht aangeboden het Spaans mediterraans georiënteerde, sfeervolle en altijd goedbezochte Café-Restaurant Le Perla Escondida.
Letterlijke vertaling: ‘De verborgen Parel’ en dat is het….

De Haven van Breda bruist en is druk met volle terrassen. Bootjes komen van buiten Breda of na rondgang in de Singel tot in de Haven en aanleg voor de deur. De Haven is ook vaste locatie voor vele evenementen in Breda georganiseerd, zoals Breda Drijft, Lichtsloepenparade, Jazzfestival, etc.

De horecalocatie is goed bereikbaar vanaf het centraal station en via de toegangswegen centrum. Betaald parkeren mogelijk in de directe nabijheid buiten of in één van de overdekte parkeergarages.

Wandelend door de Haven valt het oog op een grote ijzeren poort. Via een smalle stenen corridor kom je uit op het gezellige stadse patio terras. Je waant je echt vanaf dat moment in het buitenland.
Het kleurrijke en sfeervolle terras met een (zomerse) terrasbar is ca. 125m2 groot en geeft plaats aan een 70-80 personen en is volledig te overkappen met aanwezige zonneschermen en jumbo parasols.

Door een blauwe mediterraanse deur kom je binnen in de hal waar aangrenzend ook de toiletten zijn gevestigd (dames en heren gescheiden met ieder een eigen voorportaal en wasbak). Vanuit de hal ga je het ruim 135m2 thematische ingerichte restaurant binnen. Het restaurant met ‘split level’ geeft plaats aan ca. 70-80 personen. Een langgerekte bar geeft in het midden een inkijk in de keuken erachter. De goed geoutilleerde keuken (40m2) is ingedeeld in een koel-, bereidings- en spoelkeuken. Boven de zaak is een 1e verdieping en zolder respectievelijk in gebruik als kantoor- en opslagruimte.

La Perla Escondida is gespecialiseerd in hoogwaardige tapas en pinchos; alle gerechtjes om te delen. Niet alleen als horecalocatie maar zeker ook als keuken is La Perla een verborgen parel. De keuken kenmerkt zich door gebruik van mooie kwaliteitsproducten en beste ingrediënten geïnspireerd uit persoonlijke reizen door Spanje. Veel bekende Spaanse gerechten worden net iets anders bereid en opgemaakt, maar met veel aandacht en creativiteit zonder de Spaanse authenticiteit te verliezen.

Het pand (1876) is eigendom van het bekende Breda’s Mannenkoor; als verhuurder de voorwaarde behouden op de maandag te kunnen repeteren. De horecazaak is derhalve op die dag ook gesloten. Vele jaren heeft het fraaie pand gediend als theater en dansschool; sinds de jaren ’80 als restaurant.

La Perla Escondida wordt als aangegeven te huur en te pacht aangeboden. Een ideale manier om een zeer fraai en compleet turn-key horecabedrijf te exploiteren zonder grote investeringen bij aanvang. Als bijzondere voorwaarde zal het eerste jaar géén pacht worden gerekend, zodoende de pachter een goede mogelijkheid te bieden de zaak ‘eigen’ te maken en lopende omzet te kunnen opbouwen.

Kortom, een geweldige kans om op deze bijzondere centrale A-locatie een zeer fraai en volledig ingerichte goedlopend restaurant met goede naam zonder grote investering te kunnen exploiteren. Uiteraard is het ook mogelijk om af te wijken van het concept (en de inrichting) en er in overleg een geheel eigen invulling aan te geven. De verpachter en uw makelaar denken daarbij graag met u mee.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Aanbod staat ook online via www.hethorecahuis.nl.

Kenmerken

Ligging

La Perla Escondida - Haven 7 Breda

Type horeca

(Café) Restaurant

Oppervlakte(n)

Oppervlakte restaurant ca. 135m2.
Keuken ca. 40m2.
Entree en toiletten ca. 30m2.
Berging/ opslag divers.
Terras (binnenplaats) ca. 125m2.

Huurprijs € 3.130,- p.m.
Pacht € 2.500,- p.m. (1e jaar € 0,-).

Prijs

Beschikbaarheid per direct mogelijk.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 70-80 zitplaatsen (terras 70-80)

Openingstijden

Alle dagen mogelijk - maand ag gesloten.

Parkeergelegenheid

Betaald in de directe omgeving.

Inventaris

Restaurant interieur, keukenbenodigdheden en -apparatuur.

Overeenkomsten

AB-InBev, Vrumona, Lipton en Mocca d'Or. Geen overeenkomst speelautomatenleverancier. Personeel ter overname in overleg.

Woning

N.v.t.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie gesloten

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page