top of page

AANBOD: Indiaas Surinaams (afhaal-)restaurant ROTIMAHAL

Beschikbaarheid : per direct.

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

Op de Haagdijk 253 in het centrum van Breda wordt ter overname aangeboden, de inventaris & goodwill van Indiaas Surinaams (afhaal-)restaurant “Rotimahal”.

De Haagdijk is één van de belangrijke toegangswegen naar het centrum van Breda. De laatste jaren is de Haagdijk als (meer en meer fiets en wandel) route enorm in ontwikkeling, zijn de straten sterk verbeterd en vestigen zich steeds meer en meer leuke kwalitatieve (specialiteiten) winkels en horeca.
Enerzijds zijn ‘de Haagdijken’ één van de oudste stadsdelen en volkswijken van Breda, anderzijds wordt er op korte termijn op voormalige industrieterreinen ook vele nieuwe woningen bijgebouwd. Het verzorgingsgebied is derhalve groot en kent een nog groter potentieel voor de komende jaren.

Rotimahal is een zeer goedlopend afhaal restaurant waar diverse Indiaas Surinaamse gerechten kunnen worden besteld en afgehaald. Alle vlees producten worden halal bereid en origineel volgens geheim “eigen receptuur” klaargemaakt. Hierdoor ontstaat een bijzondere smaak beleving en ervaar je de ware traditionele Indiaas Surinaamse keuken. Zeer geliefd bij een grote trouwe klantenkring.

Rotimahal is eenvoudig te bereiken en er is in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De zaak is momenteel dagelijks geopend van 13.00-21.00 uur en op maandag gesloten.
Niet voor niets is Rotimahal al 30 jaar een begrip in Breda en heeft het een zeer goede naam. Hierdoor is men dan ook in staat om op de voorgenoemde dagen en tijden een substantiële omzet te behalen. De omzet potentie is echter nog hoger door het inzetten van een bezorgservice. Momenteel zijn er enkel afhaal mogelijkheden. De locatie leent zich uitstekend voor een afhaal-/ bezorg concept.

De winkelruimte bedraagt c.a. 30m2 en de sfeer is als huiselijk te omschrijven. Er staan een drietal tafels met 10 tot 12 zitplaatsen die momenteel worden gebruikt voor gasten die komen afhalen. Er is een mogelijkheid om gasten ter plaatse te laten consumeren. In de restaurantruimte bevindt zich de afhaalcounter, uitgerust met een grote koelvitrine en diverse koelingen. Ook is er een toiletruimte.

Achter de winkelruimte bevindt zich de warme bereidingskeuken (ca. 14,m2) en de spoel- / voorraad keuken (c.a. 13m2). De keuken is uitgerust met een grote professionele afzuiginstallatie, een traditionele Tandoori oven en een 4-tal gas aansluitingen. We vinden hier ook een werkbank terug, diverse keukenapparatuur, magnetrons en een verpakking apparaat zodat gerechten warm kunnen worden getransporteerd. In de spoelkeuken staan ook een aantal koelingen en vriesunits opgesteld.

In de (droge) opslagruimte bevind zich een extra grote vries unit. Separaat is hier de wasruimte, er is een toilet aanwezig en eventueel aansluitmogelijkheden voor een douche unit. Achter in de opslagruimte is ook de trap naar de eerste verdieping gesitueerd en een achteruitgang die uitkomt op een brede gang naast het pand, hier is ook de ondergrondse vet put aanwezig.

Op de eerste verdieping c.a. 21m2 zijn er mogelijkheden om extra voorraden te plaatsen en een kantoorruimte in te richten. Eventueel in overleg met pandeigenaar ook geschikt als (bedrijfs-)woning.

Er is een inventarislijst opgesteld, deze is op verzoek verkrijgbaar. De overname is verder vrij van overeenkomsten. Er zijn ook geen verdere (personele) verplichtingen.

Betaling van de overnamesom bijvoorbeeld in 2 (of meer) delen is eventueel bespreekbaar.

De huidige eigenaar wenst zijn met liefde opgebouwde horeca zaak over te dragen aan een geschikte opvolger die wenst te continueren en/of naar eigen inzicht in concept wenst te veranderen. De vraagprijs betreft een overnamesom voor de gehele inventaris, goodwill, handels- en domeinnaam.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. Wij staan u graag te woord en gaan met u kijken op locatie.

Kenmerken

Ligging

ROTIMAHAL
Haagdijk 253 Breda

Type horeca

(Afhaal-)restaurant

Oppervlakte(n)

Oppervlakte: 97 m²

Vraagprijs I & G en huurprijs
beiden op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid : per direct.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 10-12 zitplaatsen. Ingericht op afhalen.

Openingstijden

Dinsdag – zondag 13.00u – 21.00u.
Maandag gesloten.
Uitbreiding openings- en sluitingstijden mogelijk.

Parkeergelegenheid

Betaald voor de deur.

Inventaris

(Afhaal-)restaurant interieur, keukenbenodigdheden en -apparatuur.

Overeenkomsten

Geen. Geen overeenkomsten met een brouwerij, speelautomatenleverancier en/ of personeel ter overname.

Woning

Bespreekbaar.

Registergoed

Vraagprijs registergoed n.v.t.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend.

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page