top of page

Aanbod: Brasserie RIJK DER VITAMINEN - Tholen (Zeeland)

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Vraagprijs I & G € 99.000,-.
Huurprijs € 2.250,- p.m..

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

In het buitengebied, midden in het natuurreservaat van de Hollaerepolder te Oud-Vossemeer (Gemeente Tholen in de Provincie Zeeland) wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill van de gastvrije “Brasserie Rijk der Vitaminen”.

Oud-Vossemeer, onder andere te bereiken via de A58 en/ of de A4 (Bergen op Zoom op ca. 15 km), is een leuk klein dorp met ca. 2.800 inwoners op het Zeeuwse eiland Tholen met ca. 25.000 inwoners.

Brasserie Rijk der Vitaminen, gelegen in het landelijke buitengebied, midden in natuurreservaat de Hollaerepolder tussen Oud-Vossemeer en Sint Annaland, wordt al sinds jaar en dag met succes geleid door fam. (Alex) Van der Harst.

Het gezellige en gastvrije café en restaurant beschikt buiten over een zeer groot door parasols overdekt terras (ca. 180 zitplaatsen) en een leuke speeltuin voor kinderen met diverse klimrekken, schommels, glijbanen, trampoline en een skelterparcours. Parkeren kan ruimschoots (ca. 30 plaatsen), gratis én voor de deur.

Het warm en sfeervol ingerichte restaurant kent een beneden- en een bovenverdieping te bereiken via een brede trap (of evt. met een lift). Zitplaats beneden voor ca. 24 gasten en ca. 38 gasten boven.

Verschillende verzamelingen van oude weegschalen, naaimachines, radio’s tot beelden en muzikanten vormen de decoratie en inrichting van het restaurant. Er is zowel beneden als boven een bar, deze laatste ook in bedrijf maar ook decoratief als onderdeel van een mini bier brouw-installatie.

De keuken met aparte spoelkeuken is volledig ingericht met goed onderhouden keukenapparatuur en -benodigdheden. Een (bij te huren) grote koel- en vriescel is gelegen in een naastgelegen gebouw.

Het Rijk der Vitaminen staat voor kwaliteit, gezelligheid en sfeer. Dat voel je in het restaurant, waar je het gebruik van verse (streek)producten en authentieke bereiding proeft in de smaak, beleving en kwaliteit van de gerechten. De huidige openingstijden zijn woensdag tot en met zondag van 12.00u tot 22.00u. Een heerlijke (buiten) locatie voor een lunch, borrel of diner met familie en/ of vrienden.

Verruiming van de openingsdagen- en tijden is mogelijk en daarmee ook een extra omzetpotentieel.

In het eerder benoemde naastgelegen gebouw zal in 2023 een zorg dagopvang worden gerealiseerd. In een later stadium wellicht ook met 4-6 zorgappartementen. Onderdeel van de horeca exploitatie (in overeenkomst) en daarmee ook een basis omzetpotentieel is hierbij verzorging van de maaltijden.

De familie wenst na vele jaren haar met zorg en aandacht opgebouwde horecabedrijf te verkopen aan een nieuwe exploitant, die de goede exploitatie en naam in al haar potentie en facetten nog kan uitbouwen. Verkoper zal primair aanblijven als verhuurder, maar overname van het registergoed (horecapand) is ook bespreekbaar. De exploitatie is geopend en per direct ‘turn-key’ op te leveren.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418.

Kenmerken

Ligging

Brasserie Rijk der Vitaminen - Oud-Vossemeer

Type horeca

Brasserie (Café en Restaurant)

Oppervlakte(n)

Totaal ca. 400m2 (onderdeel groter perceel). Restaurant ca. 80m2 beneden en ca. 128m2 boven (totaal ca. 60 zitpl.), keuken ca. 30m2, opslag divers en terras ca. 250m2 (180 zitpl.).

Vraagprijs I & G € 99.000,-.
Huurprijs € 2.250,- p.m..

Prijs

Beschikbaarheid: per direct mogelijk.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

ca. 60 zitplaatsen binnen, ca. 180 zitplaatsen buiten

Openingstijden

Woe - zo 12.00u - 22.00u. Ma - di gesloten. Verruiming dagen en tijden is mogelijk.

Parkeergelegenheid

Gratis voor de deur (ca. 30 parkeerplaatsen).

Inventaris

Restaurant interieur, keukenbenodigdheden en -apparatuur. Terrasmeubilair.

Overeenkomsten

Geen overeenkomsten met brouwerij of speelautomatenleverancier. Arbeidsovereenkomsten in overleg.

Woning

Bespreekbaar.

Registergoed

Vraagprijs registergoed: evt. bespreekbaar

Voormalig

Huidige exploitatie geopend

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page