top of page

AANBOD: Bier- & eetcafé en Biljartcentrum "DEN HOEK".
Betreft combinatie van exploitatie én aankoop vastgoed.

Beschikbaarheid: in overleg.

Vraagprijs registergoed
(incl. I & G) op aanvraag.

TER OVERNAME

HHH-200518-logo-site-zwart.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
Schermafbeelding 2020-10-18 om 21.10.43.
Schermafbeelding 2020-10-20 om 11.26.09.

Omschrijving

In Klein-Zundert (Gemeente Zundert NB) wordt ter overname aangeboden de Inventaris & Goodwill alsmede het Registergoed (horecapand) van ”Bier- en Eetcafé & Biljartcentrum Den Hoek”.

Met ca. 22.500 inwoners is de Gemeente Zundert gelegen in de provincie Noord-Brabant ten zuiden van de steden Breda, Etten-Leur en Roosendaal (en de Rijksweg A58) en nabij de Belgische grens.

Zundert onder meer bekend van haar jaarlijkse en Nederlands grootste Bloemencorso, de kunst- en cultuur en als geboorteplaats van de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh, de vele bourgondische eet- en drinkgelegenheden en prachtige omringende natuur en vele aardbeienvelden. Zelfs één van ’s werelds 13 trappistenbrouwerijen (De Kievit) met haar ‘Zundert Trappist’ is van hier.
En zeker ook een begrip is Den Hoek zelf. Binnenkort 100 jaar bestaan en inmiddels in 3e generatie.

Café en Biljartcentrum Den Hoek staat ‘op de hoek’ van een zeer ruim hoekperceel van ca. 2.685m2 groot, voor ca. 30-35% bebouwd met een eigen parkeerterrein met een 80-100-tal parkeerplaatsen.

Net buiten Zundert in het zogenaamde ‘Klein- Zundert’ aan de provinciale weg zeer goed bereikbaar.
Vanwege de ligging nabij het groene en bosrijke ‘buitengebied’ lift de exploitatie ook goed mee op (dag)toerisme. In de directe omgeving bevinden zich vele campings/ recreatiemogelijkheden.

Zowel aan de voor- als zijkant van het horecapand is een terras (ca. 45-50 zitplaatsen) gedeeltelijk omringd met terrasschotten en overkapt met jumbo parasols. Een kunststof serre aanbouw biedt de mogelijkheid voor in koude maanden een verwarmde wintertuin en in de zomer een overdekt terras.

Bij binnenkomst door een entree ruimte loop je het traditioneel bruin café gedeelte binnen. Het café (ca. 65m2) met een gezellige bar met barkrukken, enkele lage (eet)tafels en een lange stamtafel.

Als Biljartcentrum geniet Den Hoek al 10-tallen jaren een regionale, nationale en internationale bekendheid. Niet in de laatste plaats door de eigenaar zelf, voormalig Nederlands top biljarter Louis Havermans. Biljartsport op alle niveaus: van de plaatselijke en regionale biljartcompetities tot en met Eredivisie en het Internationale Kerst Driebandentoernooi. Stichting Topbiljart Zundert is er thuis.
De V.V. Moerse Boys kent sedert 1943 met MVC (Moerse Voetbal Club) haar heroprichting bij Den Hoek.

De grote zaal (ca. 170m2) is ingericht als biljartzaal met 4 grote en 2 standaard wedstrijdtafels, maar is (met verplaatsing biljarts) ook zeer geschikt voor grote feesten en partijen tot ca. 150 personen.

De kleine zaal (ca. 80m2) is veelal in gebruik als vergader- en/ of aparte borrelruimte voor ca. 80 personen. Beide zalen/ ruimtes zijn te bereiken via een aparte entree of binnendoor. Zowel het café, de grote zaal als kleine zaal hebben ieder een toiletgroep met gescheiden heren en dames toiletten. Zowel het café van de zaal als beide zalen van elkaar zijn door een schuifwandsysteem te scheiden.

De keukenruimte (ca. 25m2 groot) is bereikbaar via een doorgang vanuit het café en kent een uitgang naar buiten en naar beide zalen. Keukenapparatuur en -installaties zijn goed onderhouden.

Boven het café en deels de grote zaal bevindt zich een ruime bovenwoning. De woning is te bereiken via een deur en trap vanuit het café en/ of de zaal of gewoon via de voor- en buitendeur. Momenteel is een deel van de woning verhuurd en is het andere geschikt voor eigen gebruik of voor verhuur vrij.

Den Hoek mag rekenen op een wekelijkse meerdaagse vaste aanloop van gasten verenigd in diverse clubs en/ of verenigingen (w.o. biljart- en dart). Ook verzorgd men regelmatig feesten en partijen en heeft men daarmee door de jaren heen een goede naam en zeer trouwe klantenkring opgebouwd.

Den Hoek is als café en biljartcentrum alle dagen geopend, behalve op de donderdag. De keuken is open van vrijdag tot en met zondag vanaf 14.00u. Uiteraard is verruiming in deze nog goed mogelijk. De exploitatie draait al vele jaren goed en heeft voor de toekomst nog een groter (omzet)potentieel.

Overname van horecapand en -exploitatie is vrij van overeenkomsten als met bierbrouwerij en/ of speelautomatenleverancier. Verdeeld over keuken, bediening en schoonmaak ca. 2 fte ter overname.

De huidige ondernemer wenst zijn registergoed (horecapand) inclusief zijn met zorg en aandacht opgebouwde horeca-exploitatie na ruim 40 jaar over te dragen aan een ondernemer die ofwel het huidige concept door wil zetten óf met de veelzijdige ruimte en potentie een geheel nieuw of ander concept zou willen beginnen. Beschikbaarheid is per direct of eventueel in goed overleg te bepalen.

Bij serieuze interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Het Horeca Huis via mail info@hethorecahuis.nl of mobiel 06-43911418. We plannen ook graag met u een bezichtiging in.

Kenmerken

Ligging

DEN HOEK
Rucphenseweg Zundert

Type horeca

Bier- & eetcafé en Biljartcentrum.

Oppervlakte(n)

Perceel 2.685m2 (incl. parkeerterrein)
Café ca. 65m2
Grote zaal (biljartzaal) ca. 170m2
Kleine zaal (met bar) ca. 80m2
Keuken ca. 25m2
Opslagruimte (diverse)
Terrasruimte incl. serre (ca. 100m2)

Vraagprijs registergoed
(incl. I & G) op aanvraag.

Prijs

Beschikbaarheid: in overleg.

Beschikbaarheid

Aantal zitplaatsen

Café 40 zitplaatsen.
Grote zaak ca. 150 zitplaatsen
(staand ca. 200-250).
Kleine zaal ca. 80 zitplaatsen.
Terras ca. 50 zitplaatsen
(serre uitbouw ca. 25 zitplaatsen)

Openingstijden

Maandag vanaf 18.30u. Café en Biljart.
Dinsdag vanaf 13.30u. Café en Biljart.
Woensdag vanaf 18.30u Café en Biljart.

Donderdag gesloten.

Vrijdag vanaf 13.30u.
Zaterdag vanaf 14.00u.
Zondag vanaf 10.00u.
De keuken dan open vanaf 14.00u.

Verruiming van de openingsdagen en uren is uiteraard mogelijk.

Parkeergelegenheid

Eigen parkeerplaats (ca. 1.700m2) met ca. 80-100 parkeerplaatsen.

Inventaris

Café en zaal interieur.
Biljarts (4x groot en 2x standaard) en aanverwant.
Restaurant- en keukenbenodigdheden en -apparatuur.
Terrasmeubilair.

Overeenkomsten

Brouwerij vrij. Nu Bittburger.
Geen overeenkomst(en) met speelautomatenleverancier.
Arbeidsovereenkomsten (2fte) ter overname in overleg.

Woning

Bedrijfswoning met 3 slaapkamers, badkamer met douche, wc en dakterras.
Een ander deel is verhuurd. Alles is tot één geheel te maken.

Registergoed

Vraagprijs registergoed op aanvraag.

Voormalig

Huidige exploitatie geopend.

Samenwerking

N.v.t.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en ontvang

alle gegevens van dit object.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met

Schermafbeelding 2020-04-20 om 14.20.26.

+316 43 91 14 18

Patrick Brand

bottom of page